Η Χάρις Αλεξίου θα παρουσιάσει εκπομπή στην ΕΡΤ- Όλες οι λεπτομέρειες
Media

Η Χάρις Αλεξίου θα παρουσιάσει εκπομπή στην ΕΡΤ- Όλες οι λεπτομέρειες

Μια συνεργασία που θα φέρει στις οθόνες μας μία από τις πλέον σπουδαίες και αγαπημένες ερμηνεύτριες σε ρόλο-έκπληξη έχει στα σκαριά η ΕΡΤ.

Το πρόσωπο που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα παραγωγή δεν είναι άλλη από τη Χαρούλα Αλεξίου, η οποία θα αναλάβει για πρώτη φόρο στην καριέρα της να επικοινωνήσει με το κοινό με έναν άλλον τρόπο: παρουσιάζοντας μια εκπομπή που θα φέρει τη δική της υπογραφή.

Σύμφωνα με τη Real πρόκειται για σειρά εκπομπών-ντοκιμαντέρ που θα αφορούν την ιστορία του ελληνικού τραγουδιού με «οδηγό» τη Χαρούλα. Η σχετική πρόταση είχε κατατεθεί αρχικά πριν από σχεδόν έναν χρόνο, αλλά δεν προχώρησε, καθώς η Χ. Αλεξίου ασχολήθηκε με το θέατρο και στη συνέχεια με τα γυρίσματα της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Ο δάσκαλος» για το Mega. Το πλήρωμα του χρόνου για την υλοποίηση της συνεργασίας με την ΕΡΤ φαίνεται πως έφτασε, καθώς η διοίκηση έβγαλε εκ νέου από το συρτάρι, όπου κρατούσε ως άσο στο μανίκι, την πρόταση για την εκπομπή της Χαρούλας, με στόχο να προχωρήσει άμεσα στην τελική συμφωνία με την ερμηνεύτρια.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved