Σασμός: To σημάδι λίγα λεπτά πριν το φονικό που τάραξε τη Θοδώρα την ώρα του γάμου
Media

Σασμός: To σημάδι λίγα λεπτά πριν το φονικό που τάραξε τη Θοδώρα την ώρα του γάμου

Σασμός: Ένα από τα πιο συγκλονιστικά επεισόδια της σειράς του Alpha παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας (24-01). Ο Πετρής έπεσε νεκρός από το χέρι του Αστέρη, ο οποίος προσπαθούσε να σταματήσει το κακό που ήδη είχε αρχίσει.

Η είδηση του φονικού έγινε γνωστή μέσα στην αίθουσα δεξιώσεων οπού Θοδώρα και Γιώργης γλεντούσαν με χορό και τραγούδι.

Λίγη ώρα πριν πέσει στο χώμα ο Πετρής ένα σημάδι είχε προμηνύσει το κακό που θα ερχόταν και η Θοδώρα έγινε μάρτυρας. Την στιγμή εκείνη λοιπόν γαμπρός και νύφη τσουγκρίζοντας τα ποτήρια, χύθηκε το κόκκινο κρασί πάνω στο νυφικό της Θοδώρας.

Καθόλου τυχαία σκηνή μιας και ο λεκές από κόκκινο κρασί πάνω σε λευκό νυφικό σύμφωνα με κάποιες παραδόσεις είναι κακό σημάδι, πολλοί μάλιστα λένε πως συμβολίζει και το θάνατο.

Όπως συνέβη και στη σκηνή της σειράς. Η Θοδώρα στο άκουσμα της είδησης λύγισε καθώς γνώριζε πως αν εκείνη δεν είχε μιλήσει τίποτα δεν θα είχε συμβεί!

Δες καρέ καρέ τη σκηνή

Στο σημερινό επεισόδιο

Ο Αστέρης καταζητείται για τον φόνο του Πέτρου και όσο είναι κρυμμένος αρχίζει για πρώτη φορά να συνειδητοποιεί τι έχει κάνει… O κόσμος όλος γύρω του διαλύεται. Ο Μαθιός καταρρέει στην αγκαλιά της Βασιλικής, ενώ η Καλλιόπη τον πιέζει να βρει τρόπο να σώσει το μικρό του αδελφό.

Η Καλλιόπη ζητά τη βοήθεια του Νικηφόρου, που κινδυνεύει έτσι να μπλέξει. Στο μεταξύ στο σπίτι της Μαρίνας ο θρήνος, το μίσος και ο θυμός δεν έχουν τελειωμό κι οι ξάδελφοι απ’ το Ηράκλειο διψάνε για εκδίκηση. Η μεγάλη ώρα φτάνει. Καθώς ο Πέτρος μπαίνει πια στο χώμα… ο Αστέρης βγαίνει οριστικά από την σπηλιά όπου κρυβόταν… Ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του;

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved