Τελικός DWTS: Βασιλική Μιλλούση: Η ηλικία, το ύψος και όσα δεν γνωρίζετε για τη φιναλίστ του σόου
Media

Τελικός DWTS: Βασιλική Μιλλούση: Η ηλικία, το ύψος και όσα δεν γνωρίζετε για τη φιναλίστ του σόου

Η Βασιλική Μιλλούση κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό του DWTS και ως κορυφαία αθλήτρια που ξέρει μόνο από πρωταθλητισμό και μάλιστα παγκόσμιου βεληνεκούς, δεν μπορεί παρά να θέλει τη μεγάλη νίκη! 

Και δεν αποκλείεται να είναι η Βασιλική Μιλλούση η μεγάλη νικήτρια του φετινού DWTS αφού διαθέτει τέλεια κίνηση, απόλυτη εναρμόνιση με τον παρτενέρ της και μεγάλη αυτοπεποίθηση στο dancefloor.

Για όσους -λίγους προφανώς- δεν γνωρίζουν, η 37χρονη Βασιλική είναι αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής, έχει δέκα συμμετοχές σε Παγκόσμια Κύπελλα στον δοκό ισορροπίας και εκπροσώπησε επάξια την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2000, του 2012 και του 2016.

Ήταν φιναλίστ στον δοκό ισορροπίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής 2011. Κέρδισε επίσης στον τελικό του δοκού στο Artistics Gymnastics Olympic Test 2012 με την οποία εξασφάλισε την συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο.

Έγινε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από την συμμετοχή της στο Nomads ενώ τη θυμόμαστε ως την πιο φανατική θαυμάστρια του άρχοντα των κρίκων Λευτέρη Πετρούνια με τον οποίο τυγχάνει να μοιράζεται τη ζωή της, έχοντας αποκτήσει μαζί δύο υπέροχα κοριτσάκια.

Η Βασιλική έχει ύψος μόλις 1,55 μ. όμως δεν λένε ότι τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκαλάκια; Είναι πανέμορφη, με τέλειες αναλογίες, υπέροχους κοιλιακούς -παρ' ό,τι έχει γεννήσει δύο φορές- και με μεγάλη αγωνιστικότητα.

Από την ηλικία των τεσσάρων χρόνων, ασχολήθηκε με την ενόργανη γυμναστική, όπου έχει διαγράψει μία λαμπρή πορεία, με δεκάδες μετάλλια και διακρίσεις στο ενεργητικό της, ενώ έχει συμμετάσχει σε 3 Ολυμπιάδες. Συνολικά έχει κερδίσει περισσότερα από 15 μετάλλια σε διεθνείς και ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Επίσης της αρέσει και ο σχεδιασμός ρούχων.

Η ζωή με έναν Ολυμπιονίκη

Η Βασιλική και ο Λευτέρης είναι μαζί εδώ και αρκετά χρόνια. Όμως, το 2017 το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει χωριστούς δρόμους μετά από 3,5 χρόνια σχέσης. Η αθλήτρια σε παλαιότερη συνέντευξη της στην εκπομπή «Ελένη» είχε δηλώσει: «Περάσαμε πολλές δυσκολίες… Είχα περάσει ένα δύσκολο διάστημα μετά τον χωρισμό με τον Λευτέρη και μπήκα στο Nomads, ήθελα να φύγω από όλους και όλα και μου ήρθε αυτή η πρόταση… Φοβόμουν πάρα πολύ που θα έμπαινα σε ένα ριάλιτι». Αυτός ο έρωτας όμως δεν ήταν γραφτό να λάβει τέλος αφού ήταν πολύ δυνατός για να σταθεί σε εμπόδια. Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2021 στην Γλυφάδα ενώ στη συνέχεια ακολούθησε το γαμήλιο πάρτι το οποίο διήρκησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο κόρες, την Σοφία, η οποία γεννήθηκε στις 4 Νοεμβρίου 2019 και την Ελένη, η οποία γεννήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου 2020.

Το Σάββατο 12 Ιουνίου 2021 ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση, βάφτισαν τις κόρες τους.

Τώρα, η Βασιλική καλείται να δώσει στο dancefloor του DWTS τον καλύτερό της εαυτό για να καταφέρει να πείσει τους τηλεθεατές να της χαρίσουν με την ψήφο τους την πρώτη θέση στο λαμπερό σόου χορού. Άραγε θα τα καταφέρει;

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved