Elif: Ο Εμιρχάν κρύβεται σε ένα απόμερο δρόμο και βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο
Media

Elif: Ο Εμιρχάν κρύβεται σε ένα απόμερο δρόμο και βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο

Ti θα δούμε σήμερα, 27 Ιανουαρίου στη σειρά, Elif

Η Ματσιντέ, η Χουμεϊρά, η Ασλί, ο Μαχίρ και η Κιγιμέτ, περιμένουν τον Κερέμ, ο οποίος κρατείται στο αστυνομικό τμήμα με την κατηγορία του λαθρεμπορίου. Όλοι είναι ταραγμένοι και αναστατωμένοι εκτός από την Κιγιμέτ και τον Μαχίρ, που έστησαν αυτή την παγίδα στον Κερέμ.

Ο Μαχίρ νιώθει κάποιες ενοχές αλλά η Κιγιμέτ είναι πολύ ευχαριστημένη. Η Μελέκ, η Ελίφ, η Μπιρτσέ και ο Ακίν, περιμένουν με αγωνία νεότερα στην έπαυλη. Η Ελίφ δεν αντέχει στη σκέψη πως ο Κερέμ μπορεί να πάει φυλακή. Όλοι προσπαθούν να την ηρεμήσουν για να σταματήσει να κλαίει.

Είναι αργά το βράδυ και η Ζουλιντέ με τον Σαφάκ αναζητούν τον Εμιρχάν στους δρόμους. Ο Εμιρχάν κρύβεται σε ένα απόμερο δρόμο και βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο. Η Ζουλιντέ κοντεύει να τρελαθεί από αγωνία.


Ο Σαφάκ ενημερώνει την αστυνομία για την εξαφάνιση του παιδιού. Η Ράνα εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα για να κατηγορήσει τον Κερέμ. Η Χουμεϊρά πιστεύει πως αυτή κρύβεται πίσω από αυτή την ιστορία. Οι δύο γυναίκες ανταλλάσσουν σκληρά λόγια και στο τέλος η Χουμεϊρά διώχνει τη Ράνα.

Ο Εμιρχάν βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της Λεμάν και εκείνη ενημερώνει τον γιο της. Ο Σαφάκ και η Ζουλιντέ πηγαίνουν να δουν τον Εμιρχάν αλλά ο μικρός είναι πολύ θυμωμένος με τη μητέρα του και δεν θέλει καν να της μιλήσει. Η Ζουλιντέ δεν καταφέρνει να τον πείσει να την ακολουθήσει στο σπίτι τους. Η Ασλί καταφέρνει να δει για ένα λεπτό τον Κερέμ και να του δώσει με τα λόγια της κουράγιο...

Διαβάστε επίσης:

Elif: Ο Τουφάν πιέζει την Ζουλιντέ να τον δεχθεί πάλι πίσω αλλά εκείνη αγαπά τον Σαφάκ

Elif: Η Ελίφ είναι στην εντατική και η Μελέκ είναι θυμωμένη με τον Μαχίρ και τον κατηγορεί

Elif: Η Ελίφ χρειάζεται αίμα στην εντατική κι ο Μαχίρ δίνει το δικό του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved