Σασμός: Αμετανόητη η Καλλιόπη–Ο Αστέρης στη φυλακή & το τηλεφώνημα της Σεμίνας που φέρνει ανατροπή
Media

Σασμός: Αμετανόητη η Καλλιόπη–Ο Αστέρης στη φυλακή & το τηλεφώνημα της Σεμίνας που φέρνει ανατροπή

Σασμός spoiler: Δυνατό και με εξελίξεις που ανατρέπουν τα δεδομένα το τρέιλερ του αυριανού επεισοδίου (27-01).

Την ώρα που η Σεμίνα παίρνει την απόφαση να τηλεφωνήσει στην Αργυρώ και να της πει τι πραγματικά έγινε την ημέρα του φονικού, o Αστέρης παραδίνεται στην αστυνομία.

Η Καλλιόπη τον επισκέπτεται και του ζητά να πει πως ο Πετρής τον προκάλεσε μόνο που αυτή τη φορά δεν περάσει το δικό της. Την ίδια ώρα τα ξαδέρφια της Μαρίνας «διψάνε» για εκδίκηση και βάζουν στο μάτι τον Νικηφόρο, ενώ η Θοδώρα ζει τον «εφιάλτη» μέσα στο σπίτι της.

Δες το απόσπασμα

Τι θα δούμε την Πέμπτη (27-01)

Ο Αστέρης βυθίζεται όλο και περισσότερο στην απόγνωση για το έγκλημα που διέπραξε. Η επίσκεψη της Μαρίνας στη φυλακή θα τον καταρρακώσει ακόμη περισσότερο, τη στιγμή που η Στέλλα προσπαθεί να τον πείσει να της μιλήσει για το τι έγινε. Άγγελος και Στέλλα έρχονται σε σύγκρουση. Θα καταφέρει η σχέση τους να επιβιώσει;

Δευτέρα (31-01)

Η ζωή του Άγγελου ανατρέπεται, καθώς ανακαλύπτει ότι ο Μάρκος ήταν ο πατέρας του. Η άρνηση του Αστέρη να μιλήσει ενώ οδηγείται στον εισαγγελέα κάνει το μέλλον του να μοιάζει ολοένα και πιο σκοτεινό… Ο Μαθιός από την άλλη έχει το μεγαλύτερο βάρος να σηκώσει: Την απελπισμένη έκκληση που του κάνει ο Αστέρης από τη φυλακή. Θα πείσει την Αργυρώ να πάει να τον δει;


Μέσα στη δίνη των γεγονότων ο Άγγελος συντετριμμένος από την αποκάλυψη της μεγάλης αλήθειας της ζωής του, αφήνεται σε ένα αποκαλυπτικό ταξίδι μνήμης με τον παπα Μιχάλη. Η σύγκρουσή του με την Καλλιόπη θα τον αφήσει ακόμα πιο μετέωρο. Όμως η ώρα της τελικής αποκάλυψης μοιάζει να έχει πια φτάσει.

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved