Θανάσης Πατριαρχέας: Έτσι αντιδρά η σύζυγός του όταν παρακολουθεί τις ερωτικές του σκηνές
Media

Θανάσης Πατριαρχέας: Έτσι αντιδρά η σύζυγός του όταν παρακολουθεί τις ερωτικές του σκηνές

Στην εκπομπή Μαμά-δες φιλοξενήθηκαν ο Θανάσης Πατριαρχέας και η σύζυγός του, Βίβιαν Δράκου.

Ο τηλεοπτικός Άγγελος από την επιτυχημένη σειρά «Σασμός» και η κούκλα σύντροφός του, μίλησαν για όλα, για την πρώτη συνάντησή τους, την απίθανη οικογένεια τους ενώ η Βίβιαν Δράκου απάντησε στο πώς νιώθει όταν παρακολουθεί τις ερωτικές σκηνές του συζύγου της στην τηλεόραση.

«Ήμασταν σε ένα πάρτι, γνωριστήκαμε και από τότε δεν σταματήσαμε να είμαστε μαζί. Το πρώτο πράγμα που μου έκανε εντύπωση ήταν ένα υπέροχο χαμόγελο, αλλά ήταν ψηλή, μεγαλόσωμη. Έτσι, μου έβγαλε μία θετική αύρα, μία απλότητα… Ο ερχομός της κόρης μας ήρθε αιφνιδιαστικά με μεγάλη χαρά. Ήταν ένα μαγικό ταξίδι που ξεκίνησε από το πουθενά και μας οδήγησε στα πάντα» είπε ο Θανάσης Πατριαρχέας και συνέχισε:

«Όποτε είχαμε υποψίες ότι μπορεί να είναι ξανά έγκυος η Βίβιαν, ήμουν συνεχώς με ένα κινητό. Μου έλεγε “δεν είμαι, δεν είμαι”. Και θυμάμαι, με έπιασε εξαπίνης, με τραβούσε βίντεο, μου το ανακοινώνει και ήταν πολύ ωραίο» περιέγραψε ο ηθοποιός. Για τον ρόλο του στο Σασμό, ανέφερε:

«Είμαι ευγνώμων κατ’ αρχάς που είμαι στον Σασμό. Είναι ένας ρόλος που θεωρώ ότι είναι αρκετά κοντά μου. Ο “Άγγελος” ψάχνει την αλήθεια και το ψάχνει με ένα θετικό τρόπο». Όσο για το πώς αντιδρά η σύζυγός του, όταν τον βλέπει να φιλά άλλες γυναίκες; «Ο Θανάσης δεν μου έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα και γι’ αυτό δεν έχω την ανασφάλεια. Όταν έβλεπα σκηνές, που φιλούσε άλλες γυναίκες, δεν είναι και το καλύτερό μου. Του έλεγα “είσαι τόσο καλός που είναι λες και φιλάς εμένα”».

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved