Η τελευταία ώρα: Η Λουκία αποκαλύπτει στην Έλλη για την απιστία του Ανδρέα
Media

Η τελευταία ώρα: Η Λουκία αποκαλύπτει στην Έλλη για την απιστία του Ανδρέα

Η τελευταία ώρα: Ο Δαμιανός ψάχνει κρυφά τα αρχεία του υπολογιστή του Μοσκοβίτη και ανακαλύπτει ένα μυστικό της εταιρείας που θ' αλλάξει τα πάντα.

Ο Νικόλας αιφνιδιάζει τον Ανδρέα και θολωμένος από θυμό τον βάζει να σκάψει τον λάκκο του στη μέση του πουθενά ενώ τον τραβάει βίντεο για να τον ξεφτιλίσει. Όταν αργότερα δείχνει το βίντεο στη Μαρίνα, αυτή ξεσπάει και του αποκαλύπτει ότι είναι μαζί με τον Ανδρέα τα τελευταία 20 χρόνια.

Η Πωλίνα στέλνει ένα γράμμα στον Αλέξη για να τον προσεγγίσει ως φίλη αυτή τη φορά ενώ την ίδια στιγμή μαθαίνει από τη Σοφία ένα μυστικό του Αλέξη για να μπορέσει να τον ρίξει ακόμα πιο εύκολα.

Η Λουκία αποκαλύπτει στην Έλλη για την απιστία του Ανδρέα χωρίς όμως να της αναφέρει τη Μαρίνα, ενώ την ίδια στιγμή ο Ανδρέας είναι στην Αθήνα με την Άσπα στη ΜΚΟ.

Τέλος ο Δαμιανός ψάχνει κρυφά τα αρχεία του υπολογιστή του Μοσκοβίτη και ανακαλύπτει ένα μυστικό της εταιρείας που θ' αλλάξει τα πάντα.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Η αποκάλυψη της σχέσης του Ανδρέα και της Μαρίνας τους φέρνει όλους αντιμέτωπους με την αλήθεια για τις ζωές τους ενώ η Λουκία κι ο Νικόλας πιασμένοι σε μια θύελλα από γιατί προσπαθούν να καταλάβουν το χρονικό της προδοσίας.

Ταυτόχρονα ο Μάρκος μιλάει για πρώτη φορά στην Έλλη για το παρελθόν του μπερδεύοντάς την ακόμα περισσότερο. Όταν επιστρέφει σπίτι έρχεται αντιμέτωπος με τη Ζωή που του ζητάει κάτι που τον φέρνει σε ακόμα μεγαλύτερο αδιέξοδο.

Τέλος, ο Ανδρέας ετοιμάζεται να αναχωρήσει για Αθήνα όταν βρίσκει μπροστά του τον Νικόλα.

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη χάνει το εφετείο

DWTS Τελικός: Τα δάκρυα της Μαρίνας Λαμπροπούλου backstage! (exclusive video)

Το «Νησί»… οδεύει με σίκουελ στην ΕΡΤ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved