Media

DWTS Τελικός: Τα δάκρυα της Μαρίνας Λαμπροπούλου backstage! (exclusive video)

DWTS Τελικός: Χθες το βράδυ, στη μεγάλη βραδιά του τελικού και λίγο πριν την ανακοίνωση της μεγάλης νικήτριας, της Τζώρτζιας Γεωργίου, προηγήθηκαν πολλές στιγμές συγκίνησης. 

Γιατί δεν ήταν μόνο η συγκίνηση για το φινάλε ενός λαμπερού σόου και μιας πολύ καλής συνεργασίας μεταξύ των συντελεστών αλλά ο πρωταρχικός σκοπός του φετινού DWTS που ήταν καθαρά φιλανθρωπικός.

Να θυμίσουμε ότι τα έσοδα από την τηλεφωνική ψηφοφορία και τα sms του «Dancing with the Stars» στην Ελλάδα θα διατεθούν στον σύλλογο «Πίστη».

Ο Σύλλογος «Η Πίστη» απαρτίζεται από γονείς παιδιών, που πάσχουν από καρκίνο και νοσηλεύονται στις Αιματολογικές-Ογκολογικές Κλινικές και τη Μονάδα Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών του Ογκολογικού Νοσοκομείου Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – Ελπίδα». Η «Πίστη» ιδρύθηκε το 1993 από γονείς, που βρέθηκαν στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» και θέλησαν να αντιμετωπίσουν από κοινού τα καθημερινά τους προβλήματα.

Το μήνυμα που έστειλε προς πάσα κατεύθυνση η Αναστασία Σταματέα η οποία εργάζεται αδιάκοπα για αυτές τις οικογένειες και τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο, έκαναν πολλούς να συγκινηθούν. Ανάμεσά τους και τη Μαρίνα Λαμπροπούλου η οποία καθ' όλη τη διάρκεια του λαμπερού σόου χορού έδειχνε σκληρή στην κρητική και άκαμπτη στις απόψεις της, όμως να που τελικά λύγισε.

Η κάμερα του gossip-tv απαθανάτισε την όμορφη χορογράφο και χορεύτρια σε ένα διάλειμμα για διαφημίσεις, να σκουπίζει τα δάκρυά της και να προσπαθεί να ηρεμήσει από τη συναισθηματική φόρτιση αυτών των στιγμών.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο παραπάνω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved