Νίκος Κουρκούλης: «Περάσαμε μεγάλη κρίση με την Κέλλυ… Υπήρχε μία περίοδος που μείναμε χώρια»
Media

Νίκος Κουρκούλης: «Περάσαμε μεγάλη κρίση με την Κέλλυ… Υπήρχε μία περίοδος που μείναμε χώρια»

Ο Νίκος Κουρκούλης ήταν καλεσμένος  στο Πρωινό και μίλησε μεταξύ άλλων για τις φήμες χωρισμού από την Κέλλυ Κελεκίδου που είχαν ακουστεί στο παρελθόν και αποκάλυψε πρώτη φορά ότι ένα διάστημα ήταν χώρια.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Έχουμε περάσει μεγάλες δοκιμασίες με την Κέλλυ και σε προσωπικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο. Εντάσεις υπήρχαν, οι φήμες χωρισμού έχουν γίνει σούπα. Δεν είμαστε από τα ζευγάρια που εκδηλώνουν τον έρωτά μας σε κάθε στιγμή, έξω. Ούτε είμαστε από τα ζευγάρια που όλο αυτό το διάστημα συντροφεύουμε μία ζωή έξω στον Τύπο, που δείχνουν ότι “είμαστε μαζί, είμαστε μαζί”, δεν διοχετεύω τέτοιες πληροφορίες στον Τύπο. Όσο απέχεις από τον Τύπο, του δίνεις δικαίωμα να μιλήσει κατά το δοκούν, όπως νομίζει».

Και τόνισε ο Νίκος Κουρκούλης στο Πρωινό: «Περάσαμε μεγάλη κρίση με την Κέλλυ. Χώρια δεν ήμασταν ποτέ, με την έννοια να μείνουμε χώρια στα σπίτια. Υπήρχε μία περίοδος που αναγκαστήκαμε να μείνουμε χώρια λόγω της μετάβασης από την Αυστραλία στην Ελλάδα. Γύρω στον 1,5 χρόνο. Η οικογένειά μου ήταν Αυστραλία και εγώ ήμουν στην Ελλάδα. Τότε ήταν η περίοδος των σεναρίων χωρισμού. Και να ζήσεις χώρια, δεν είναι θέμα σκέψης, αλλά θέμα δρομολόγησης της ζωής. Μπορεί σε μία στιγμή που είχαμε τα προσωπικά μας»!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

Κέλλυ Κελεκίδου: «Στην αρχή, κρατούσαμε την σχέση μας κρυφή με τον Νίκο»

Κέλλυ Κελεκίδου – Ελπινίκη Κουρκούλη: Μαμά και κόρη με το ίδιο στυλ (Photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved