Συγκλονίζει ο Κωστής Σαββιδάκης: 18 μέρες στο νοσοκομείο με κορονοϊό- Τα πνευμόνια μου καταστράφηκαν
Media

Συγκλονίζει ο Κωστής Σαββιδάκης: 18 μέρες στο νοσοκομείο με κορονοϊό- Τα πνευμόνια μου καταστράφηκαν

Στο Πρωινό μίλησε ο Κωστής Σαββιδάκης, για την περιπέτεια υγείας του, τα κιλά που έχασε, την πίστη του και τις Άγριες Μέλισσες. αλλά και την περίεργη πρόταση έχει δεχτεί επειδή υποδύεται τον παπά στις "Άγριες Μέλισσες"

Ο Κωστής Σαββιδάκης νόσησε από κορονοϊό και για 18 ημέρες ήταν στο νοσοκομείο.

«Νόσησα από κορονοϊό πριν από τρεις μήνες. Το πέρασα δύσκολα. Είναι προσωπικό δεδομένο το αν έχω εμβολιαστεί. Θα πω όμως πως όλοι μας είτε έχουμε κάνει δύο δόσεις, είτε δεν έχουμε κάνει καμία, τώρα έχει λήξει το διαβατήριο. Νόσησα και ήταν πολύ δύσκολες οι συνθήκες. 18 ημέρες στο νοσοκομείο και θέλω να ευχαριστήσω τις νοσοκόμες και τους γιατρούς» είπε χαρακτηριστικά.

Και μεταξύ άλλων περιέγραψε μία εικόνα που βίωσε, όπως είπε: «Δεν υπάρχει αρκετό νοσηλευτικό προσωπικό και οι νοσοκόμοι δε μπορούσαν να βοηθήσουν όπως θέλουν. Άκουσαν τα αφτιά μου, ασθενείς να φωνάζουν «λύστε μας» – ήταν δεμένοι στα κρεβάτια γιατί είχαν σπασμούς από τον κορονοϊό – γιατί δεν προλάβαινε το νοσηλευτικό προσωπικό. Το άκουσα με τα αφτιά μου και ρώτησα. Έτσι μου είπαν αυτό».

Και στη συνέχεια τόνισε ο Κωστής Σαββδάκης: «Βρήκα απαράδεκτες συνθήκες στο νοσοκομείο. Και όχι μόνο εγώ. Όλοι όσοι νοσηλεύονται περνούν δύσκολα. Δεν κινδύνευσα να διασωληνωθώ. Ήταν χαμηλό το οξυγόνο μου και γι’ αυτό έμεινα μέσα τόσες μέρες. Πρέπει βέβαια να είχε συμβεί και κάτι με το μηχάνημα, μου είχαν βάλει δυνατά το οξυγόνο, με αποτέλεσμα να πάθω ζημιά στους πνεύμονες. Θα κοιτάξω αν είναι ιατρικό λάθος. Στις εξετάσεις που έκανα μετά, τα πνευμόνια μου δείχνουν ότι έχουν καταστραφεί, είτε από την πνευμονία, είτε από το πολύ οξυγόνο. Θέλω έξι με οκτώ μήνες για να επανέλθουν τα πνευμόνια μου στο κανονικό τους».

Δείτε το απόσπασμα από το Πρωινό

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved