Μαρία Γεωργιάδου: «Αποφάσισα να κάνω θέατρο, όταν έχασα τη μητέρα μου» (Video)
Media

Μαρία Γεωργιάδου: «Αποφάσισα να κάνω θέατρο, όταν έχασα τη μητέρα μου» (Video)

H Μαρία Γεωργιάδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για τη σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» που πρωταγωνιστεί, το θέατρο, όσα έχει στερηθεί και την μοναχικότητα.

Για τις αξίες της ζωής και τη σημερινή εποχή μίλησε μεταξύ άλλων, η Μαρία Γεωργιάδου, δηλώνοντας πως είναι καλό να έχουμε αξίες και στόχους και «να ξέρουμε τι θέλουμε από τη ζωή μας».

«Πρέπει να έχουμε το ένα μας πόδι, στο τι συμβαίνει γύρω μας, αλλά και να ξέρουμε να προωθούμε κάποια πράγματα που πρέπει να ειπωθούν και να ακουστούν», επισήμανε.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, στη σήμερον ημέρα υπερέχει η ποσότητα, αλλά είναι καλό να δίνουμε προτεραιότητα στην ποιότητα της ζωής.

Αποκάλυψε πως αποφάσισε να κάνει θέατρο, όταν έφυγε από τη ζωή, η μητέρα της.

«Σκέφτηκα πως θα ήθελα να νιώσω τη ζωή πιο έντονα και το θέατρο ήταν κάτι που θα μου το έδινε αυτό, λειτούργησε σα ψυχοθεραπεία», συμπλήρωσε.

Ερωτηθείσα για το πώς εμπνέεται και γράφει έργα, είπε πως παλαιότερα το γράψιμο ξεκινούσε από μια ιστορία που είχε τύχει να ακούσει, ενώ τώρα αποτελεί έναν συνδυασμό πραγμάτων.

«Η μοναχικότητα σου επιτρέπει να σκεφτείς ορισμένα πράγματα, και δεν το θεωρώ κάτι αρνητικό. Από την άλλη χρειάζεται και η επαφή με τον κόσμο», δήλωσε η ηθοποιός.

«Έχω στερηθεί πράγματα που θα ήθελα να έχω κάνει και την παρέα φίλων» συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Γεωργιάδου: Αποκάλυψε πώς είναι σήμερα οι σχέσεις της με τον Στράτο Τζώρτζογλου

Γεωργιάδου: Η "ανησυχία" για τον γιο της που βρίσκεται στην Αμερική εν όψει κορονοϊού!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved