Άγριες μέλισσες: «Ο Κυριάκος και η Ουρανία θα περάσουν από σαράντα κύματα»
Media

Άγριες μέλισσες: «Ο Κυριάκος και η Ουρανία θα περάσουν από σαράντα κύματα»

Από τους πιο αγαπημένους ήρωες των «Αγριων μελισσών» ο παπα-Γρηγόρης συνεχίζει να στέκεται με αγάπη δίπλα στο ποίμνιο του.

Ο Κωστής Σαββιδάκης που τον υποδύεται ανέφερε ότι ο ήρωας του στα προσεχή επεισόδια δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και αναλαμβάνει δράση καθώς οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.

Δύσκολη η συνθήκη που ζούμε όλοι με την πανδημία. Τα γυρίσματα γίνονται μετ' εμποδίων;

«Ο κορονοϊός χτύπησε και το Διαφάνι. Τώρα επιστρέψαμε όλοι και ξαναμπήκαμε στους τρελούς ρυθμούς των γυρισμάτων για να επανέλθουν τα επεισόδια στην κανονική τους ροή. Αντε να τελειώσουμε με αυτή την κατάσταση και να ησυχάσουμε».

Δεν ησυχάζουν όμως ούτε οι κάτοικοι του χωριού με αυτά που συμβαίνουν.

«Και ούτε πρόκειται. Τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο άγρια. Δεν έχουμε δει ακόμη τίποτα. Ερχονται πολλές ανατροπές. Οι συγγραφείς μας έχουν συνηθίσει στα... χαστούκια και το ένα έρχεται μετά το άλλο. Οσο προετοιμασμένοι και να είμαστε... είναι σκληρά».

Εχουν αλλάξει πολλά πράγματα και ουσιαστικά παρακολουθούμε μια άλλη σειρά που διαδραματίζεται σε δύσκολους και σκοτεινούς καιρούς. Ομως το χωριό έχει καταφέρει να προσαρμοστεί.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν βλέπουμε πολύ το χωριό φέτος γιατί έχουν ανοίξει νέες ιστορίες με τον Ακύλα, αλλά σιγά-σιγά το ενδιαφέρον 'θα επιστρέψει στο Διαφάνι και τους κατοίκους του, γιατί, όπως και να το κάνουμε, από εκεί ξεκινάει και σταματάει η ιστορία. Ολοι μαζί θα αντιμετωπίσουν τα δύσκολα που έρχονται. Το χωριό θα παίξει σημαντικό ρόλο στις ς που θα παρθούν για το τι πρέπει να γίνει στο εξής με την κατάσταση που δημιουργείται».

Λέτε για το αεροδρόμιο και την απαλλοτρίωση που θέλει να κάνει ο Ακύλας. Ο Ακύλας θα εμφανιστεί στο χωριό;

«Ναι και μάλιστα για να ζητήσει βοήθεια, θα συνεργαστεί όλο ίο χωριό μαζί του σε αυτό. Ολοι θα σταθούν απέναντι από τον Ακύλα. Βέβαια οι συγχωριανοί θα βάλουν μπροστά την Ελένη για να τους εκπροσωπήσει».

Ο παπα-Γρηγόρης είναι ένα φωτεινό μυαλό. θα μπορούσε ως εξουσία, καθώς παπάς, δάσκαλος και πρόεδροι τότε ήταν οι αρχές του τόπου, να εκμεταλλευτεί τη θέση του και να τα έχει καλά με την άρχουσα τάξη προς το συμφέρον του.

«Οι σεναριογράφοι έχουν ήδη κάτι κατά νου να τον μπλέκουν με ένα τρόπο για να βοηθήσει σε κάποιες καταστάσεις. Όμως ακόμη δεν έχω ολοκληρωμένη εικόνα. Το σίγουρο είναι πως θα βάλει το χέρι του και θα κάνει ό,τι μπορεί, πάντα για καλό».

Θα θέλαμε να τον δούμε και στη δράση.

«Ναι, θα συμβούν πολλά αναπάντεχα για τα οποία ευθύνεται ο Ακύλας και πρέπει να απαλαγούμε από αυτόν τον... οξαποδώ».

Ο Ακύλας πράγματι είναι ένας σατανάς που εμφανίστηκε με προσωπείο αγγέλου. Ποιο θα μπορούσε να είναι το τέλος ενός τέτοιου ανθρώπου;

«Δεν μας αρκεί να βγει απλά από τη μέση. Τον Κυπραίο ο παπα-Γρηγόρης θα ήθελε πολύ να τον δει κρεμασμένο στο κέντρο της πλατείας. Τον Ακύλα θα ήθελε να τον δει να έχει ένα βασανιστικό τέλος. Να πάρει όσο πόνο έδωσε».

Η γυναίκα του Ακύλα, η Ζωή, είναι ένας πονεμένος άνθρωποι που δεν έχει καμία σχέση με εκείνον, θα αναζητήσει τον παπα-Γρηγόρη για να ελαφρύνει την ψυχή της;

«Δεν το γνωρίζω αυτό αλλά θα έπρεπε κάποια στιγμή να συμβεί γιατί κι εκείνη, δικαιολογημένα, έχει κάνει πράγματα και ίσως θα γαλήνευε έστω και για λίγο αν αναζητούσε τη βοήθεια του Κυρίου. Μακάρι να συναντηθούν αυτοί οι δύο χαρακτήρες. Και η αδελφή της, η δασκάλα του χωριού, είναι παρεξηγημένη και περιμένω από εκείνη εκπλήξει, ότι δηλαδή θα κάνει την ανατροπή».

Πάντων φέτος ο παπάς έχει αναδουλειές. Ούτε γάμοι, ούτε κηδείες, ούτε μνημόσυνα Μήπως η Ελένη μείνει έγκυοι και πρόκυψε καμιά βάπτιση;

«Μακάρι, θα ήταν πολύ ωραία εξέλιξη και για τους κεντρικούς ήρωες που έχουν υποφέρει τόσα, αλλά και ένα χαρμόσυνο γεγονός για το χωριό».

Ο Νικηφόρος και η Ρένα αποφασίζουν να αρραβωνιαστούν σ' ένα επίσημο τραπέζι. Ο παπα-Γρηγόρης θα παραστεί;

«Οχι, γιατί θα γίνει σε οικογενειακό κύκλο. Ούτε ο ίδιος όμως θα ήθελε να πάει γιατί έχει αδυναμία στον Νικηφόρο και δεν ήθελε να τον δει με κάποια άλλη εκτός από την Ασημίνα».

Ο Κυριάκος παίρνει μια πληροφορία που θα εκτροχιάσει τη σχέση του με την Ουρανία. Εχει να κάνει με τα οικονομικά του Σαραντόπουλου;

«Νομίζω πως ναι. Εχουν να αντιμετωπίσουν αυτοί πολλές φουρτούνες και δύσκολες καταστάσεις. Το ζευγάρι αυτό θα περάσει από τα σαράντα κύματα, αν και το βάζο πια έχει ραγίσει και το έχει ραγίσει ο Σαραντόπουλος. Ο Κυριάκος περνάει δραματικές στιγμές. Εκανε κι αυτός ατοπήματα θέλοντας να βοηθήσει τον γιο του. Ξεκίνησε τα πάρε-δώσε με τον Ακύλα κι αυτό δεν άρεσε στην Ουρανία. Από εκεί ξεκίνησαν όλα».

Το έκανε όμως για τον Μπάμπη. Κι ο Τόλιας έχει βρεθεί σε εξίσου δεινή θέση τον δικό του γιο.

«Ο Τόλιας θα περάσει ζόρικα με τον Θανασάκη. θα μάθει κάποια στιγμή ότι εκείνος χτύπησε τον Παναγιώτη. Μέχρι στιγμή όμως ο Αγγελος έχει αναλάβει να τον βάλει στον ίσιο δρόμο».

Τώρα που επιστρέφει και ο άντρας της Βιολέτας τι θα γίνει;

«Επιστρέφει με το παιδί και λέει ότι είναι κάποιας φίλης του αλλά είναι γιος του. Δεν φαίνεται να είναι αλλαγμένος και μετανιωμένοι, θέλει να το φορτώσει στη Βιολέτα γνωρίζοντας την αδυναμία που έχει στα παιδιά καθώς δεν έχει δικά της, αλλά τελικά ο γιος του θα τον αλλάξει», είπε στο TV24.

Διαβάστε επίσης:

Κωστής Σαββιδάκης: Άλλος άνθρωπος ο παπά Γρηγόρης από τις Άγριες Μέλισσες!Το μυστικό της δίαιτάς του

Άγριες μέλισσες: Σαββιδάκης: «Ο Ακύλας έχει βάλει λυτούς και δεμένους για να εξαφανίσει το χωριό»

Ο «παπα-Γρηγόρης» πήγε στο σούπερ μάρκετ και του τράβηξαν το μούσι για να δουν αν είναι αληθινό

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved