Ξέσπασε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Δεν μπορώ να το διανοηθώ, επειδή έχω εξουσία θα σε ταπεινώσω;»
Media

Ξέσπασε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Δεν μπορώ να το διανοηθώ, επειδή έχω εξουσία θα σε ταπεινώσω;»

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Χαμογέλα και πάλι για την απέχθειά του για τα social media αλλά και για το #MeToo στην Ελλάδα.

Ο ηθοποιός δήλωσε πως είναι εύκολο να παίζει μαζί με τη σύζυγό του στο θέατρο: «Σε όποιο βήμα κάνει ο καθένας ξεχωριστά είμαστε πάντα μαζί. Έχουμε διαφωνήσει πολλές φορές, αλλά είναι πολύ δημιουργικό. Κλείνουμε 33 χρόνια, έχω νιώσει τρελά ερωτευμένος μέσα σε αυτή την κοινή διαδρομή».

Ο ηθοποιός δεν είναι ενεργός στα social media, καθώς τα απεχθάνεται.

«Είναι επιλογή μου. Δεν θέλω τα social media, γιατί πιστεύω ότι εξυπηρετούν μόνο τη φιλαυτία και τον ναρκισσισμό του ανθρώπου. Από τη στιγμή που τα χειρίζεσαι και έχεις μπροστά σου ένα πληκτρολόγιο νιώθεις ότι είσαι θεός, ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα. Συν, δεν αντέχω να δω από το κολοκυθάκι βραστό μέχρι τη γυμνή μπαλαρίνα… Το σιχαίνομαι αυτό».

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης δήλωσε πως τάσσεται μαζί με τις καταγγέλλουσες στην υπόθεση του #MeToo.

«Δεν μπορώ να διανοηθώ γιατί πρέπει να βλάψω κάποιον χωρίς να μου έχει κάνει κάτι. Δεν μπορώ να το διανοηθώ. Τις περισσότερες κοπέλες τις ξέρω, όπως και ξέρω τους ανθρώπους που το έκαναν… Είμαι με τα κορίτσια. Όχι δηλαδή επειδή έχω εξουσία θα σε ταπεινώσω – γιατί; Για ποιον λόγο; Από την άλλη, είναι άνθρωποι που έδειξαν ένα έργο και δεν μπορούσα να φανταστώ ότι έχουν κάτι σκοτεινό», είπε.

«Η γυναίκα παραμένει δυνατή. Έχει ένα απίστευτο μυαλό, μία τέτοια μαεστρία στην σκέψη και την αντίληψη, που εμείς οι άντρες δεν την φτάνουμε στο μικρό μας δαχτυλάκι», κατέληξε.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή, Χαμογέλα και πάλι!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved