Σασμός-Twitter: Αποθέωσε τη Μαρίνα και τρόλαρε τους άντρες που θα εκτελέσουν το σχέδιο της Καλλιόπης
Media

Σασμός-Twitter: Αποθέωσε τη Μαρίνα και τρόλαρε τους άντρες που θα εκτελέσουν το σχέδιο της Καλλιόπης

Σασμός: Απόψε (7/2) οι ανατροπές, η συγκίνηση και οι εντάσεις δεν έλειψαν από το νέο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς!

Μία από τις πιο δυνατές σκηνές ήταν όταν ο γιατρός, ο Άγγελος βρέθηκε στο καφενείο και ο Μαθιός τον κάλεσε να καθίσουν για να πιούν μαζί.

Μόνο που ο Μαθιός δεν περίμενε την έντονη αντίδραση του Άγγελου όταν εκείνος του είπε ότι δεν νιώθει Σταματάκης αλλά μόνο Βρουλάκης, εκφράζοντας ξεκάθαρα την απόφασή του να βρίσκεται στο ένα και όχι και στα δύο στρατόπεδα, παρ' όλο που στο αίμα του ρέει και αίμα Σταματάκηδων. Δείτε παρακάτω τι είπαν οι δύο άντρες:

Μία ακόμα σημαντική συνάντηση ήταν εκείνη της Μαρίνας και του Αντώνη Φραγκιαδάκη ο οποίος κάνει ό,τι μπορεί για να βρίσκεται στο πλευρό της γυναίκας που αγαπά, μόνο που εκείνη μετά τις τραγωδίες στη ζωή της, δεν είναι σε θέση να ασχοληθεί με αυτά.

Συναντήθηκαν στον δρόμο και ο Αντώνης για ακόμα μία φορά της είπε ότι θέλει να στέκεται στο πλευρό της, με εκείνη να του αφήνει μία χαραμάδα ελπίδας πως όλα μπορεί να φτιάξουν ανάμεσά τους.

Η Καλλιόπη και η εμμονή της να δει τον γιο της Αστέρη εκτός φυλακής, ενόχλησε πολλούς χρήστες του Twitter που φυσικά εκφράστηκαν με σχόλιά τους εναντίον της.

Όμως, η Μαρίνα, την οποία υποδύεται η Μαρία Πρωτόπαππα, μάνα του Πετρή που θρηνεί ακόμα τον χαμό του, ήταν αυτή που αποθεώθηκε στο Twitter.

Η κουβέντα της με τον Άγγελο όταν πήγε να τον βρει για να μάθει όλη την αλήθεια για την παράνομη σχέση του άντρα της και την ύπαρξη ενός παιδιού που δεν γνώρισε ποτέ, έφερε ξανά τη Μαρίνα στο προσκήνιο, με τους χρήστες να ρίχνουν... βροχή τα σχόλια για την υποκριτική δεινότητα της Μαρίας Πρωτόπαππα.

Βέβαια, μία σκηνή που δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από τους χρήστες, ήταν αυτοί με τους δύο άντρες που επισκέφτηκαν την Καλλιόπη για να τους πει πώς θα καταστρώσουν το σχέδιο απόδρασης του Αστέρη μέσα από τα χέρια της Αστυνομίας ώστε εκείνος να μην περάσει όλη τη ζωή του στη φυλακή!

Δείτε παρακάτω κάποια από τα tweets που ξεχώρισαν κατά τη διάρκεια του αποψινού επεισοδίου:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved