MasterChef: Πέρασε στο σπίτι ο «σωσίας» του Πετρετζίκη και το Twitter «αποτρελάθηκε»!
Media

MasterChef: Πέρασε στο σπίτι ο «σωσίας» του Πετρετζίκη και το Twitter «αποτρελάθηκε»!

MasterChef: Ο Πάνος έχει χαρακτηριστεί ως ο "χαμένος αδερφός" του Άκη Πετρετζίκη, με το Twitter να κάνει λόγο ότι έχουμε τον νικητή της φετινής σεζόν του διαγωνισμού. 

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής, το οποίο οι τηλεθεατές έχουν αγκαλιάσει μοναδικά και το παρακολουθούν ανελλιπώς, μιας και δεν χάνουν επεισόδιο, αλλά και τις εξελίξεις.

Στο σημερινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε την τελευταία φάση του bootcamp, από την οποία προέκυψαν και οι 24 παίκτες, που κατέληξαν στο σπίτι, ένα αρκετά κομβικό σημείο, αφού από εκεί και πέρα ξεκινούν τα δύσκολα και οι παραπάνω απαιτήσεις. Από τις μαγειρικές μονομαχίες ξεχώρισε και εκείνη του Πάνου, ο οποίος διαγωνιστηκε με την Μαίρη η οποία είχε επιλέξει ως βασικό υλικό το σαλάμι Λευκάδος.

Και τα δυο πιάτα ήταν αποτέλεσαν αξιόλογες προσπάθειες, με εκείνο του Πάνου όμως να "κλέβει" εν τέλει την παράσταση, αφού είχε τηρήσει στον μεγαλύτερο βαθμό τις παρασκευές στο πιάτο του, κάτι που το έκανε πολύ γευστικό, αλλά και πολύ όμορφο στην εμφάνιση. Ο Πάνος χαρακτηρίστηκε για ακόμα μια φορά από τους κριτές ως ο "σωσίας" του Άκη Πετρετζίκη, μιας και πραγματικά του μοιάζει πολύ.

Οι χρήστες του Twitter είχαν ακριβώς την ίδια γνώμη, δεδομένου ότι, όταν εκείνος πέρασε στο σπίτι του MasterChef, τα σχόλια έπεφταν βροχη, με τους χρήστες να κάνουν λόγο για τον επόμενο νικητή.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Δείτε τα σχετικά tweets στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved