Η Γη της Ελιάς: Νέα γυναίκα στη ζωή του Στάθη
Media

Η Γη της Ελιάς: Νέα γυναίκα στη ζωή του Στάθη

Απρόβλεπτη είναι η συνέχεια της δραματικής σειράς του ΜΕGΑ, Η Γη της Ελιάς, με τον Στάθη να βρίσκεται στο επίκεντρο.  Και αυτό γιατί γοητεύεται από την παρουσία μίας νέας γυναίκας.

Ο Στάθης το τελευταίο διάστημα βλέπει τη ζωή του να αλλάζει, ενώ καλείται να αντιμετωπίσει διάφορα προβλήματα, κρατώντας ισορροπίες. Όπως έχουμε ήδη παρακολουθήσει, η είδηση ότι η Βασιλική παντρεύτηκε και περιμένει το παιδί της Στεφανέα αλλά και ο γάμος της Ιουλίας τον έχουν ταράξει. Όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς, ο Στάθης συνεχίζει να κρατάει σκληρή στάση απέναντι στην Βασιλική, μέχρι που μαθαίνει ότι εισήχθη στο νοσοκομείο και ανησυχεί για εκείνη. Η αγωνία του όμως για την κόρη του κορυφώνεται όταν μαθαίνει πως η Βασιλική γεννάει πρόωρα.

Η σκληρή στάση του άντρα αρχίζει να αλλάζει από εκείνη τη στιγμή και έπειτα απέναντι στην Βασιλική. Τότε, αποφασίζει να βάλει στην άκρη το θυμό του, και να βρεθεί στο πλευρό της αγαπημένης του κόρη. Έτσι σπεύδει να την συναντήσει και να γνωρίσει το πρώτο εγγόνι, φανερά συγκινημένος. Ωστόσο, αυτή η κίνηση, μπορεί να δίνει χαρά στην Βασιλική, αλλά προκαλεί εκνευρισμό στην Αρετή και στον Στέφανο, οι οποίοι του επιτίθονται επειδή λύγισε. Ακόμη, ο ίδιος, όπως θα δούμε, συνεχίζει τις απόπειρες για να πείσει την Ιουλία να χωρίσει από τον Κουράκο. Ωστόσο, κάθε προσπάθεια του πέφτει στο κενό και αποφασίζει να μην ενοχλήσει ποτέ ξανά. Πιεσμένος και από αυτή την κατάσταση, βρίσκει παρηγοριά στο ποτό. Όλα αυτά, όμως, μέχρι τη στιγμή που συναντάει μία νέα γυναίκα, την Εύα Δήμου, την οποία θα υποδυθεί η ηθοποιός Χρύσα Παπά, η οποία πρόκειται να εισβάλει στη ζωή του και να την ταράξει ευχάριστα.

Ο Στάθης γοητεύεται από την ομορφιά της και τα στοιχεία του δυναμικού χαρακτήρα της και έτσι αποφάσισε να την προσέγγιση για να μάθει περισσότερα για εκείνη και τον λόγω της παρουσίας του στη Μάνη. Ο ίδιος, λοιπόν, πηγαίνει με την Εύα στα χωράφια που κληρονόμησε από την Μανιάτισσα γιαγιά της στο Πόρτο Κάγιο και προσπαθεί να μάθει για τη ζωή της και τα σχέδια της. Η Εύα είναι πολιτικός μηχανικός και έρχεται από την Αθήνα, ενώ χάρισε αυτή την κληρονομιά σκοπεύει να μείνει στην κωμόπολη και να κατασκευάσει μια σύγχρονη τουριστική μονάδα. Όλα αυτά κεντρίζουν το ενδιαφέρον του άντρα, ο οποίος της προτείνει να βγουν για φαγητό και να συνεχίσουν τη συζήτηση τους. Τόσο ο Στάθης, όσο και η Εύα δείχνουν να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου και δεν αργούν να ανανεώσουν το ραντεβού τους. Μάλιστα, οι δυο τους δεν θα μείνουν απλοί φίλοι. Η σχέση τους θα εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό, προκαλώντας την έντονη αντίδραση των προηγούμενων σχέσεων του Στάθη. Δηλαδή της Αρετής και της Ιουλίας όταν αυτό αρχίσει να κυκλοφορεί στην Μάνη.

Πηγή:MYTV

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved