Η Γη της Ελιάς: Αθηνά και Ιάκωβος στη δίνη του πάθους!
Media

Η Γη της Ελιάς: Αθηνά και Ιάκωβος στη δίνη του πάθους!

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική φαίνεται να έχει πρόωρο τοκετό, οπότε ο Φίλιππος με τη Χάιδω και τον Λυκούργο τη μεταφέρουν αμέσως σε κλινική στην Καλαμάτα.

Ευτυχισμένοι, ο Φίλιππος και η Βασιλική αντικρίζουν για πρώτη φορά τη μικροσκοπική κόρη τους στη θερμοκοιτίδα. Γρήγορα, η συγκίνηση μετατρέπεται σε αγωνία, καθώς το μωρό υποφέρει από σπασμούς. Η Αρετή και ο Στέφανος κρατούν σκληρή στάση απέναντι στον Στάθη, ο οποίος λύγισε κι έδωσε ευχές στη Βασιλική για το νεογέννητο.

Ο Στάθης ασφυκτιά μέσα σε αυτό τον κλοιό και βρίσκει παρηγοριά στο ποτό. Ο Γιώργης ανυπομονεί να βγει από το νοσοκομείο και να γυρίσει σπίτι του, ενώ η Ιουλία του εκφράζει την αγάπη της. Την ίδια στιγμή, μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τον Ανέστη και τον Δημήτρη, καθώς ο Κωνσταντίνος έχει μάθει για τη ληστεία που έκαναν και δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι. Η Άννα και ο Λεωνίδας προχωρούν με γρήγορο ρυθμό το νέο επιχειρηματικό τους σχέδιο. Ο Μάνος βάζει τελεσίγραφο στη Μαρίνα πως ή θα κάνουν παιδί ή θα χωρίσουν, αλλά εκείνη αρνείται να ενδώσει στον εκβιασμό και του ζητά να χωρίσουν. Η Αντιγόνη ανακαλύπτει πως ο Δημήτρης της λέει ψέματα και προβληματίζεται με το τι μπορεί να της κρύβει.

Η Άννα και ο Λεωνίδας σχεδιάζουν να αγοράσουν θερμοκήπιο με σκοπό να γίνουν αφεντικά του εαυτού τους. Μέσα σε όλα αυτά που συμβαίνουν, η Αθηνά και ο Ιάκωβος ζουν το δικό τους αδιέξοδο, καθώς τα συναισθήματα τους φουντώνουν. Οι αντιστάσεις τους δεν θα αποδειχθούν τόσο ισχυρές και υποκύπτουν στο πάθος τους. Η Αθηνά τον καλεί για να ξεκαθαρίσουν μια και καλή την κατάσταση, αλλά, για κακή τους τύχη, η Αναστασία γίνεται μάρτυρας μιας τρυφερής στιγμής τους. Οι δυο τους προσπαθούν να δικαιολογηθούν στην Αναστασία, η οποία έχει σοκαριστεί. Στο μεταξύ, ο Γιώργης βγαίνει από το νοσοκομείο και ξεκινά τις ενέργειες προκειμένου να βρει το δράστη πίσω από τον τραυματισμό του, παρά τις αντιρρήσεις της Ιουλίας, η οποία επιμένει ότι χρειάζεται ξεκούραση μέχρι να αναρρώσει πλήρως. Εξιτήριο παίρνει και η Βασιλική από τη μαιευτική κλινική, αλλά δεν μπορεί να συμβιβαστεί με τον αποχωρισμό από το μωρό της, το οποίο βρίσκεται ακόμα στη θερμοκοιτίδα.

Πηγή:Τηλεθεατής

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved