Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία έδωσε spoiler για τη σχέση της με τον Κουράκο και σίγουρα δεν το περιμένεις
Media

Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία έδωσε spoiler για τη σχέση της με τον Κουράκο και σίγουρα δεν το περιμένεις

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου, η οποία υποδύεται την Ιουλία στη σειρά, Η Γη της Ελιάς μέσα από φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έδωσε δυνατό spoiler!

Η τηλεοπτική Ιουλία αποκάλυψε ότι η σχέση της με τον αστυνόμο Γιώργη Κουράκου βαίνει από το καλό στο καλύτερο και κάνουν ένα νέο ταξιδάκι… και αυτή τη φορά δεν πάνε στο Παρίσι, αλλά επισκέπτονται την Αθήνα οι δυό τους και ζουν ρομαντικές στιγμές!

Βέβαια, από τις πιο συγκλονιστικές σκηνές που θα παρακολουθήσουμε στο νέο επεισόδιο είναι ότι η σφαίρα που βρίσκει τον Κουράκο, τον οδηγεί σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Θα καταρρεύσει η Ιούλια στο άκουσμα της είδησης.

Από την άλλη, ο Στάθης το τελευταίο διάστημα βλέπει τη ζωή του να αλλάζει, ενώ καλείται να αντιμετωπίσει διάφορα προβλήματα, κρατώντας ισορροπίες.

Προσπαθεί να πείσει την Ιουλία να χωρίσει από τον Κουράκο, όμως κάθε προσπάθεια του πέφτει στο κενό και αποφασίζει να μην ενοχλήσει ποτέ ξανά. Πιεσμένος και από αυτή την κατάσταση, βρίσκει παρηγοριά στο ποτό. Όλα αυτά, όμως, μέχρι τη στιγμή που συναντάει μία νέα γυναίκα, την Εύα Δήμου, την οποία θα υποδυθεί η ηθοποιός Χρύσα Παπά, η οποία πρόκειται να εισβάλει στη ζωή του και να την ταράξει ευχάριστα.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Αντιγόνη Κουλουκάκου και έδωσε spoiler!

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved