Στέλλα Γκίκα: Ο ρόλος στο Σασμό, οι πασίγνωστοι ρόλοι που έχει παίξει και η σχέση με την «Αργυρώ»
Media

Στέλλα Γκίκα: Ο ρόλος στο Σασμό, οι πασίγνωστοι ρόλοι που έχει παίξει και η σχέση με την «Αργυρώ»

Σασμός: Η τηλεοπτική Κατερίνα του Σασμού ή αλλιώς η παπαδιά είναι η ηθοποιός που λατρεύεις να βλέπεις στην τηλεόραση.

Όχι μόνο φέτος που είναι στην επιτυχημένη σειρά του Alpha και γελάς πολύ μαζί της, αλλά σε όλες τις σειρές που έχει παίξει αφού είναι όλοι διαλεγμένοι.

Είναι η ταλαντούχα Στέλλα Γκίκα με το πλούσιο βιογραφικό, την άγνωστη σχέση με τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και τον απίθανο ρόλο της παπαδιάς.


Η Στέλλα Γκίκα ζει στην Αθήνα και έχει σπουδάσει στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Στην πορεία της έως τώρα μετρά πολλές επιτυχίες με τελευταία αυτή του Σασμού. Δείγμα της δουλειάς της στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Αλέξης Ζορμπάς (2017), Τι απέγινε η Μπέημπι Τζέην (2016), Ίων (2003), Το τρίτο στεφάνι (2009).

Στην τηλεόραση συμμετείχε στις σειρές Άγριες Μέλισσες (2019), Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαϊμη (2002), Εντιμότατοι Κερατάδες (2007), Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα (2016), Η τράπεζα (2002), Σασμός (2021).

Ποιον ρόλο είχε κάνει στις Άγριες Μέλισσες και πώς συνδέεται με την Αργυρώ;

Η ηθοποιός είχε υποδυθεί τη μητέρα της Θεοδοσίας, την Καλλιόπη, η οποία έφτασε στο Διαφάνι για να δει και να συμπαρασταθεί στην κόρη της. Ήταν μια γυναίκα δυναμική και με γλώσσα ροδάνι, που δεν άφηνε τίποτα απαρατήρητο και κυρίως τη συμπεριφορά του γαμπρού της. Δεν ανεχόταν πολλά-πολλά και είχε έρθει για να τους βάλει σε τάξη...

«Την ηρωίδα που ερμηνεύω την έχει συνθλίψει αυτό το γεγονός, ο θάνατος της Θεοδοσίας, γιατί εκτός από αυτό ξέρει ότι είναι ένοχη. Αν δεχόταν να την πάρει δηλαδή μαζί της, δεν θα συνέβαινε αυτό. Αυτό είναι κάτι που τώρα που το λέμε ούτε μπορώ να το διανοηθώ. Πώς μπορεί να νιώθει», έχει πει η ίδια.

Ο ρόλος στο Σασμό

Πελάτισσα και έμπιστη φίλη της Μαρίνας, γνωρίζει το ιστορικό της σχέσης της με τον Αντώνη και πάντα την ενθαρρύνει. Στα δύσκολα έχει πάντα ένα καλό λόγο να πει, είναι εχέμυθη και έχει σωστό κριτήριο για τους ανθρώπους. Ο σύζυγός της, ο παπάς του χωριού είναι ο παπά-Μιχάλης.

Γελαστός, γλεντζές, αλλά αυστηρός όταν πρέπει και τότε τον τρέμουν όλοι. Γνωρίζει τα μυστικά όλης την κοινότητας, κρατώντας σοφά τις ισορροπίες. Ο παπά-Μιχάλης πολλά ακούει, πολλά γνωρίζει και αντιλαμβάνεται πολλά περισσότερα. Ταυτόχρονα παπάς και κοινωνικός λειτουργός, έχει μια βαθιά σχέση με την Καλλιόπη, μια σχέση που μετρά πολλά χρόνια. Στόχος του είναι να μεσολαβήσει ανάμεσα στις δυο οικογένειες και να καταπραΰνει τα πάθη.

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved