Άγριες μέλισσες: Ο Παναγιώτης κάνει ερωτική εξομολόγηση στη Βιολέτα
Media

Άγριες μέλισσες: Ο Παναγιώτης κάνει ερωτική εξομολόγηση στη Βιολέτα

Αντιμέτωποι με δυσάρεστες εξελίξεις θα βρεθούν και πάλι οι πρωταγωνιστές των «Άγριων μελισσών».

Τελικά, εγκρίνεται το έργο του νέου αεροδρομίου κοντά στο χωριό ιούς. Την ίδια ώρα, η Πηνελόπη θέτει σε εφαρμογή ένα επικίνδυνο σχέδιο εναντίον του Μελέτη, ενώ ο Παναγιώτης αποφασίζει να κάνει μία εξομολόγηση-βόμβα στη Βιολέτα.

Το σχέδιο του Ακύλα για τη δημιουργία ενός νέου αεροδρομίου στο Διαφάνι προκαλεί ένα ντόμινο εξελίξεων, απρόσμενων συμμαχιών αλλά και ενός αγώνα δρόμου για να το σταματήσουν. Οπως θα δούμε, οι Διαφανιώτες, καταφέρνουν να στριμώξουν τον Ακύλα στην προσπάθεια τους να εμποδίσουν τα σχέδια του. Εκείνος, όμως κάνει μία ανέλπιστη πρόταση στον Δούκα για να τον πάρει με το μέρος του. Ο Σεβαστός τότε ζητάει τη συμμαχία των γιων του και τη βοήθεια τους για να μην καταλάβει ο Ακύλας πως τον πολεμάει πίσω από την πλάτη του. Ωστόσο, η Ελένη είναι σίγουρη πως τακίμιασε με τον Μεγαρίτη και αρχίζει να έχει αμφιβολίες για εκείνον. Τις επόμενες μέρες, ο Δούκας δέχεται την πρόταση του Ακύλα και αναλαμβάνει καθήκοντα ως ο νέος πρόεδρος στο έργο του αεροδρομίου. Η είδηση, όμως, αυτή ταξιδεύει γρήγορα και πλέον αντιμετωπίζει τη δυσπιστία του Διαφανίου, οι οποίοι επιτίθενται ακόμη και στον Νικηφόρο και στον Κωνσταντή.

Οι δύο τελευταίοι δέχονται την πρόταση του Δούκα να τον βοηθήσουν με τη νέα του θέση, αλλά θέτοντας έναν βασικό όρο. Ο Κωνσταντής και ο Νικηφόρος δίνουν μία τελευταία ευκαιρία στον πατέρα τους να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους και να τους αποδείξει πως πράγματι δρα για το καλό του Διαφανίου. Ωστόσο, το χωριό είναι δύσπιστο απέναντι στις προθέσεις των νεαρών Σεβαστών για τη συμμαχία με τον Δούκα όταν «σκάει» μία δυσάρεστη έκπληξη. Όλοι ενημερώνονται πως το υπουργείο πήρε την τελική απόφαση για το αεροδρόμιο. Δυστυχώς τα νέα δεν είναι καλά, καθώς το έργο εγκρίθηκε και αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα. Όλοι είναι αναστατωμένοι και βρίσκονται σε απόγνωση βλέποντας τις περιουσίες τους και τη ζωή τους να καταστρέφονται ακόμη μία φορά. Παράλληλα, ο Δούκας με την οικογένεια του πια στο πλευρό του, προσπαθεί να βρει μια λύση, αν και τα νέα δεν είναι ενθαρρυντικά. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ακόμη δύο ιστορίες πρόκειται να μας απασχολήσουν στα προσεχή επεισόδια.

Η Πηνελόπη αποφασίζει να βάλει σε εφαρμογή ένα ριψοκίνδυνο σχέδιο καινά μάθει όσα κρύβει ο Μελέτης. Η κοπέλα, γνωρίζοντας πως η ίδια είναι η αχίλλειος πτέρνα του ξαδέλφου της, αποφασίζει να τον προσεγγίσει προκειμένου να τον παραπλανήσει και να του αποσπάσει πληροφορίες που θα τη βοηθήσουν για την έρευνα που κάνει εναντίον του ίδιου και του πατέρα της. Ακόμη, η ζωή του Παναγιώτη και της Βιολέτας αναστατώθηκε από την άφιξη τόσο του Σταμάτη όσο και του Ζαχαρία. Μάλιστα, όπως θα δούμε, η συμπεριφορά του Σταμάτη αλλά και η επιμονή του να ζητάει από τον Παναγιώτη να μεσολαβήσει για χάρη του στη Βιολέτα τρελαίνουν τον τελευταίο. Ο Παναγιώτης δεν μπορεί άλλο να κρατάει τα πραγματικά συναισθήματα που έχει για τη Βιολέτα και είναι αποφασισμένος να της κάνει ερωτική εξομολόγηση.

Πηγή:MYTV

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved