Σασμός: Η συγκλονιστική στιγμή που ο Μανώλης καταλαβαίνει πως η Κλαίρη είναι τυφλή (video)
Media

Σασμός: Η συγκλονιστική στιγμή που ο Μανώλης καταλαβαίνει πως η Κλαίρη είναι τυφλή (video)

Σασμός: Συγκλονίζει το αποψινό επεισόδιο με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές σε όλα τα «μέτωπα». Το πιο δυνατό όμως είναι αυτό με πρωταγωνιστές τον Μανώλη και την Κλαίρη!

Ο Μανώλης γνωρίζει το κορίτσι που θα αλλάξει ολοκληρωτικά τη ζωή του. Στο πρόσωπο της Κλαίρης θα βρει το άλλο το μισό ενώ το πρώτο ραντεβού θα φέρει τον Μανώλη μπροστά σε μια αποκάλυψη που θα τον συγκινήσει πολύ!

Ωστόσο ο Μανώλης για μια ακόμη φορά θα αποδείξει πως είναι αυτός ο καθαρός άνθρωπος. Στη θέα πως η Κλαίρη σηκώνεται με τη βοήθεια ενός μπαστουνιού, σοκάρεται αλλά αυτό μόνο για ένα λεπτό.

Της πιάνει το χέρι με τρυφερότητα και φεύγουν μαζί, αντιλαμβανόμενος πως είναι το κορίτσι που έχει ερωτευτεί!

Δες το απόσπασμα

Ποιο είναι το κορίτσι που θα ερωτευτεί ο Μανώλης

Η Κλαίρη Κονταξάκη (την υποδύεται η Ευθαλία Παπακώστα) είναι η κοπέλα που θα κάνει σχέση ο Μανόλης. Είναι φοιτήτρια στο Φυσικό του Ηρακλείου και είναι τυφλή. Πολύ όμορφη, δυναμική, ακομπλεξάριστη, με χιούμορ και αυτοσαρκασμό, θα είναι η ιδανική σύντροφος για τον συνεσταλμένο Μανόλη.

Η σχέση θα γίνει γρήγορα ουσιαστική. Δύο άνθρωποι με δυσκολία προσαρμογής στον κόσμο, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, θα έρθουν κοντά, η Κλαίρη θα δώσει δύναμη και κουράγιο στον Μανόλη και θα τον βοηθήσει στο μέλλον να ξεκινήσει την καριέρα του στα μαθηματικά.

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved