Οι δηλώσεις Μπιμπίλα για Μαυρίκιο: «Μην ξεχνάτε τι έπαθε η Έφη Θώδη με τη δημοσιότητα»
Media

Οι δηλώσεις Μπιμπίλα για Μαυρίκιο: «Μην ξεχνάτε τι έπαθε η Έφη Θώδη με τη δημοσιότητα»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας δεν μπόρεσε να μην σχολιάσει τις διαστάσεις που έχει πάρει ο αρραβώνας του Μαυρίκιου Μαυρικίου.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αναφέρθηκε στην παρουσία του στον αρραβώνα του Μαυρίκιου Μαυρικίου αλλά και στις διαστάσεις που έχει πάρει το συγκεκριμένο θέμα.

Ο ηθοποιός αρχικά δήλωσε:«Στηλιτεύτηκα επειδή πήγα στον αρραβώνα, πήρα μηνύματα εκείνη την ώρα “γιατί πήγες στον αρραβώνα;”. Εγώ είμαι ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος και όταν με καλούν πάω που αισθάνομαι ότι πρέπει να πάω, θα πάω. Υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν ότι ο Μαυρίκιος πρέπει να γίνει περίγελος. Εγώ θεωρώ ότι είναι συνυπεύθυνος και ο Μαυρίκιος γι’ αυτό που συμβαίνει και τα κανάλια».

Ενώ στη συνέχεια, είπε:«Τα κανάλια κυνηγούν τον Μαυρίκιο και ο Μαυρίκιος τα κανάλια. Αυτό μπορεί να μην οδηγήσει σε καλά πράγματα και πρέπει να το προσέξουν. Μην ξεχνάτε τι έπαθε η Έφη Θώδη όταν ακριβώς γινόταν αυτό το πράγμα. Το κυνήγι της Έφης Θώδη παντού και η Έφη Θώδη να κυνηγάει τα κανάλια. Αυτό πρέπει να προσεχθεί, γιατί έχει ξεφύγει, η απέραντη δημοσιότητα δεν θα κάνει καλό και μιλάω πολύ σοβαρά τώρα, δεν ήρθα να κάνω πλάκες».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved