Άγριες μέλισσες: Ο Νικηφόρος έξαλλος με την Ασημίνα: «Θα σου πάρω το παιδί»
Media

Άγριες μέλισσες: Ο Νικηφόρος έξαλλος με την Ασημίνα: «Θα σου πάρω το παιδί»

Άγριες μέλισσες: Σε τεντωμένο σκοινί βρίσκονται ξανά οι σχέσεις της Ασημίνας και του Νικηφόρου με αφορμή τις παράνομες κινήσεις της πρώτης, που βάζουν σε κίνδυνο τόσο την ίδια της τη ζωή όσο και του Σέργιου.

Ο Σεβαστός είναι αποφασισμένος να μην κάνει πίσω αυτή τη φορά προκειμένου να προστατεύσει τον γιο του! Ποιος ο ρόλος της Ρένας και ποιος του Πέτρου σε αυτό;

Κρίση περνάει ξανά η σχέση της Ασημίνας και του Νικηφόρου, αλλά αυτή τη φορά η αιτία είναι η κρυφή δράση της Σταμίρη με την ομάδα του Πέτρου και την εφημερίδα. Και αυτή η αποκάλυψη θα γίνει η αφορμή για να ανοίξει ξανά το θέμα της επιμέλειας του μικρού Σέργιου.

Στη δεύτερη σεζόν, όπως όλοι γνωρίζετε, ο Νικηφόρος είχε μάθει την αλήθεια για τη δολοφονία του αδελφού του από τις αδελφές Σταμίρη και έξαλλος από αυτό πήρε τον μικρό Σέργιο και ξεκίνησε δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια. Κι ενώ όλα ήταν εναντίον της Ασημίνας, η οποία με τη βοήθεια της Δρόσως προσπάθησαν να βγουν κερδισμένες από αυτό, η φυγή του Νικηφόρου στη Λάρισα μαζί με τον μικρό, ύστερα από διαμάχη του με τους γονείς του, ήταν ένας άσος στο μανίκι για τις δύο αδελφές. Ενας άσος που κατάφερε και έδωσε την επιμέλεια στην Ασημίνα μέχρι το επόμενο δικαστήριο το οποίο ποτέ δεν έγινε, αφού ο Νικηφόρος στο τέλος της προηγούμενης σεζόν πήρε την απόφαση να παραιτηθεί από την αγωγή που είχε καταθέσει και να αφήσει τον μικρό στην εν διαστάσει, τότε, γυναίκα του. Κι ενώ όλα φαινομενικά κυλούσαν ομαλά και ο Νικηφόρος με την Ασημίνα πήραν συναινετικό διαζύγιο, παρά το γεγονός ότι κανείς από του5 δύο δεν το ήθελε, τα προβλήματα μεταξύ τους άρχισαν ξανά όταν μπήκαν στις ζωές τους η Ρένα και ο Πέτρος αντίστοιχα.

Οπως είδατε στα τελευταία επεισόδια, η Ρένα μετά τους αρραβώνες της με τον Νικηφόρο, τον πιέζει να γνωρίσει τον μικρό και να έρθει πιο κοντά του ώστε να τη συμπαθήσει και να την αποδεχτεί. Και παρά τις αντιρρήσεις της Ασημίνας, ο Νικηφόρος λέει τελικά στον Σέργιο την αλήθεια και εκείνος ξεσπάει και αρχίζει να δείχνει μια επιθετική συμπεριφορά. Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα έρχονται σε αντιπαράθεση μετά την κίνηση αυτή του Νικηφόρου. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Ζάχος προκειμένου να προστατεύσει την Ασημίνα από το καθεστώς, ενημερώνει τον Νικηφόρο για τη δράση της.

«Κοίτα να μιλήσεις στην Ασημίνα, Νικηφόρε, και να της αλλάξεις τα μυαλά», του επισημαίνει και ο Νικηφόρος κοιτάζει σαστισμένος χωρίς να καταλαβαίνει τι εννοεί: «Τι θέλεις να πεις; Εκανε κάτι η Ασημίνα;», τον ρωτάει. Τότε ο Ζάχος του λέει την αλήθεια: «Η Ασημίνα έχει μπλέξει άσχημα και αν μαθευτεί κάτι δεν θα μπορώ να τη σώσω ούτε κι εγώ! Συνεργάζεται με την τρομοκρατική οργάνωση του Ορφανίδη! Και δεν είναι μόνο αυτό, αλλά βγάζει και παράνομες εφημερίδες ενάντια στο καθεστώς! Από τον τρόπο που με κοιτάς μάλλον δεν είχες ιδέα για όλα αυτά! Εγώ σου τα είπα και κάνε ό,τι νομίζεις». Ο Νικηφόρος σοκάρεται με όσα ακούει και πάει να βρει τον Πέτρο, τον οποίο αρπάζει από το πουκάμισο: «Ρε κάθαρμα, πώς τόλμησες να μπλέξει την Ασημίνα στις βρομοδουλειές σου; Κοίτα να την ξεμπλέξεις από όλα αυτά πριν να είναι αργά, αλλιώς θα δεις ένα άλλο πρόσωπο μου και πίστεψε με δεν θέλεις να το δεις».

Πηγή:ΤV24

Διαβάστε επίσης:

Άγριες μέλισσες: Ο Δούκας συμμαχεί με τους γιους του για να σώσουν το Διαφάνι

Άγριες μέλισσες: Ο Παναγιώτης κάνει ερωτική εξομολόγηση στη Βιολέτα

Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας βρίσκεται απ’ τη μια στιγμή στην άλλη με την πλάτη στον τοίχο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved