Πασχάλης Τσαρούχας: «Η Αρετή θα προβεί σε φοβερές κινήσεις ζήλιας – Θα τυραννήσει τον Στάθη»
Media

Πασχάλης Τσαρούχας: «Η Αρετή θα προβεί σε φοβερές κινήσεις ζήλιας – Θα τυραννήσει τον Στάθη»

Τον Πασχάλη Τσαρούχα τον απολαμβάνουμε μέσα από το ρόλο του Στάθη στην αγαπημένη σειρά του MEGA  «Η Γη της Ελιάς».

«Μου αρέσει που ο Στάθης είναι πολύ καθαρός και τίμιος. Είναι ένας άνθρωπος που, πέρα από τις διαφορές που μπορεί να έχει κανείς μαζί του σε συναισθηματικό επίπεδο, δεν έχει πει ψέματα και δεν έχει βλάψει ποτέ κανέναν. Βέβαια στη ζωή οι επιλογές μας μπορεί να πληγώσουν κάποιους, αλλά δεν σκέφτεται έτσι. Ό,τι κάνει το κάνει επειδή είναι ένας βαθιά ελεύθερος άνθρωπος» είπε ο Πασχάλης Τσαρουχάς για τον άντρα με τον οποίο μοιράζεται πλέον την καθημερινότητα του.

Τι σας έκανε να πείτε το «ναι» στον Ανδρέα Γεωργίου και την ομάδα του;

«Ο Ανδρέας Γεωργίου με τον Κούλλη Νικολάου και τη Βάνα Δημητρίου είναι μια πολύ δυνατή τριάδα, με επιτυχίες όλα αυτά τα χρόνια. Ήταν μια πρόκληση όλο αυτό, γιατί εγώ δεν έχω ξανακάνει καθημερινό. Πρέπει να είσαι δρομέας μεγάλων αποστάσεων όσον αφορά το κομμάτι το παραγωγικό, ενώ σε ό,τι αφορά το κομμάτι του σεναρίου πάντα έχεις εκπλήξεις οι οποίες ισχύουν και για τους τηλεθεατές και για εμάς, που πρέπει ανά" πάσα στιγμή να προσαρμοζόμαστε σύμφωνα με τις ανάγκες και τις μεταστροφές που έχει η ιστορία. Το βρίσκω πολύ γοητευτικό».

Είναι ο Στάθης ο γυναικοκατακτητής της σειράς ή περισσότερο ένας πάτερ φαμίλιας;

«Προσπαθήσαμε να δώσουμε το μοντέλο ενός καλού πατερά και νομίζω το έχουμε πετύχει αυτό. Όταν όμως αρχίζουν και μπλέκουν άλλες ιστορίες, όπως ο γάμος της Βασιλικής με τον Φίλιππο, όπως ο γιος που αρχίζει να υποστηρίζει πολύ φανερά τη μάνα του, αυτό δεν έχει να κάνει με το πόσο καλός είναι ο Στάθης, αλλά με την εξέλιξη των άλλων χαρακτήρων. Πρέπει να κρατήσει μια ισορροπία ανάμεσα στα δύο του παιδιά και αυτό είναι που τον βασανίζει. Τώρα, γυναικοκατακτητής; Ε, νόστιμος είναι!».

Η σχέση του με την Εύα είναι κάτι σοβαρό ή τη χρησιμοποιεί για να κατευνάσει τα ακάματα που νιώθει για την Ιουλία;

«Εξ όσων γνωρίζω είναι κάτι πολύ σοβαρό. Είναι μια πολύ σοβαρή ιστορία που ανοίγει. Δεν είναι το: βήμα για να ξεπεράσει την Ιουλία, είναι το επόμενο βήμα στη ζωή του».

Θα τον αφήσει η Αρετή να προχωρήσει πραγματικά τη ζωή του;

«Ποτέ το παρελθόν δεν μας αφήνει εντελώς. Πάντα το κουβαλάμε. Στα προσεχή επεισόδια η Αρετη θα προβεί σε φοβερές κινήσεις από ζήλια. Φα τον τυραννήσει πολύ. Κάποια στιγμή βέβαια θα παραιτηθεί από όλο αυτό».

Θα θέλατε να τον δείτε να καταλήγει με τον μεγάλο του έρωτα, την Ιουλία;

«Δεν μπορώ να κάνω τέτοιο... κάψιμο. Έχω γνώμη τι θα ήθελα, αλλά δεν μετράει και πολύ το τι θα ήθελα εγώ. Το θέμα είναι τι αποφασίζει η Βάνα Δημητρίου και προς τα πού θέλουν να πάνε τον ρόλο», είπε στο Τηλέραμα.

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved