Η Φάρμα: Το «κράξιμο» στην Τσουμελέκα, οι δύο μονομάχοι και τα δάκρυα του Κουτσαβάκη!
Media

Η Φάρμα: Το «κράξιμο» στην Τσουμελέκα, οι δύο μονομάχοι και τα δάκρυα του Κουτσαβάκη!

Η Φάρμα: Οι τηλεοπτικοί αγρότες συνεχίζουν να βιώνουν έντονες στιγμές στη Φάρμα και απόψε (26/2) έπρεπε και να προχωρήσουν στις δυσάρεστες διαδικασίες του παιχνιδιού. 

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο καιρός συνεχίζει να δυσκολεύει την καθημερινότητά τους. Μάλιστα, μία δυνατή βροχή, πλημμύρισε το κελάρι και η Αθανασία Τσουμελέκα αποφάσισε μόνη της να αναλάβει δράση. Φόρεσε λοιπόν το μαγιό της και πήγε στο κελάρι για να σώσει τα μήλα που θα σάπιζαν αν έμεναν εκεί μέσα.

«Το κελάρι πλημμύρισε, η Τσουμελέκα παίρνει πρωτοβουλίες πάντα μόνη της. Είναι η καλή νοικοκυρά που έβαλε το μαγιό της. Όχι ότι ήθελε να δείξει τον κ…ο της! Το μισό κ@λ@μέρι ήταν έξω» είπε με νόημα Μαρία Παπαγεωργίου, η πρωταθλήτρια ελευθέρας πάλης και πρόσθεσε σχεδόν θυμωμένη: «Ήθελε να δείξει ότι πρέπει να πάει, να βοηθήσει για τα μήλα… Πήρε πρωτοβουλίας λες και οι άλλοι δεν μπορούσαν να το συζητήσουν! Μόνη της έφυγε! Έβαλε το μαγιό της και πήγε».

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Σε ό,τι αφορά το διαγωνιστικό κομμάτι της Φάρμας, η Σάσα Μπάστα είχε στα χέρια της τη μαύρη πέτρα και έπρεπε να τη δώσει στον πρώτο μονομάχο για απόψε. Όπως είπε, ήταν ανάμεσα σε δύο συμπαίκτες της όμως, παρ' όλο που πήγε προς τον Κουτσαβάκη, τελικά η πέτρα κατέληξε στην Τσουμελέκα η οποία τη δέχτηκε με χαμόγελο, τονίζοντας ότι θέλει με μία μονομαχία στον στάβλο να σταματήσει όλο αυτό που συμβαίνει ανάμεσα σε εκείνη και τη Σάσα.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Ο Κουτσαβάκης πάντως, δείχνει να έχει πεσμένη ψυχολογία και μάλιστα είπε on camera ότι έχει ζήσει πολλές εμπειρίες στη Φάρμα τις οποίες επανέφερε στο μυαλό του, γεγονός που τον έκανε να δακρύσει. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Τελικά, στον στάβλο οι παίκτες ψήφισαν για δεύτερο μονομάχο τον Κουτσαβάκη, κάτι που περίμενε και ο ίδιος, με την Αθανασία να δηλώνει έτοιμη να τον αντιμετωπίσει. Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved