Ηλιάδη-Αναστασιάδης: Ζουν πλέον ελεύθεροι τον έρωτά τους! Το... ξερολούκουμο και τα... πιτόγυρα!
Showbiz

Ηλιάδη-Αναστασιάδης: Ζουν πλέον ελεύθεροι τον έρωτά τους! Το... ξερολούκουμο και τα... πιτόγυρα!

Ένα όμορφο κοινό ταξίδι μέσα από τη Φάρμα έφτασε στο τέλος του για την Αγγελική Ηλιάδη και τον Γρηγόρη Αναστασιάδη οι οποίοι έμελλε να αποχωρήσουν μαζί από το παιχνίδι. 

Εκείνος μετά από μονομαχία, σκληρή μάλιστα και εκείνη λόγω σοβαρού τραυματισμού της μετά από αγώνισμα κατά το οποίο έπαθε ρήξη χιαστού.

Το θέμα είναι όμως ότι πλέον μπορούν και απολαμβάνουν τον έρωτά τους που γεννήθηκε μέσα στη Φάρμα ανενόχλητοι και πολύ ευτυχισμένοι.

Πώς όμως ο γνωστός γυμναστής και η όμορφη τραγουδίστρια ήρθαν κοντά; Ο Γρηγόρης βρισκόταν ήδη στη Φάρμα όταν ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά του η Αγγελική.

Ερωτεύτηκαν σχεδόν σφόδρα και κεραυνοβόλα και μάλιστα η Αγγελική ήταν η πρώτη που εξέφρασε on camera τα πραγματικά της συναισθήματα. Σε μία κουβέντα που είχε με τη Σάσα Μπάστα, η τραγουδίστρια είχε πει και την επική ατάκα: «Κοιτάω τον Γρηγόρη σαν ξερολούκουμο. Θέλω να τον δαγκώσω, έτσι, χραπ» με τη Σάσα να μην πιστεύει στα αφτιά της. Μέχρι που τελικά και ο Γρηγόρης από την πλευρά του έδειξε στην Αγγελική μεγάλο ενδιαφέρον και κάπως έτσι ήρθαν κοντά.

Ακολούθησαν πιο πριβέ στιγμές για το ζευγάρι μέσα στη Φάρμα μέχρι που ήρθε μία δύσκολη στιγμή για την Αγγελική να την τσακίσει και να την οδηγήσει εκτός παιχνιδιού. Ήταν ο θάνατος του πατέρα της που την καταρράκωσε και η ίδια έπρεπε να αποχωρήσει. Ο Γρηγόρης εκείνες τις ημέρες, ο οποίος μάλιστα είχε τραυματιστεί κιόλας, λίγο έλειψε να αποχωρίσει οικειοθελώς από τη Φάρμα καθώς δεν άντεχε την έλλειψή της. Τελικά, έκανε υπομονή και αυτή ανταμείφθηκε όταν η Αγγελική ξαναμπήκε μέσα στο παιχνίδι και έμοιαζαν πλέον όλα όπως παλιά.

Μάλιστα, έδειχναν να είναι καλύτερα από ποτέ και σε μία συζήτηση μεταξύ σοβαρού και αστείου όταν ο Αστρινός τούς πείραζε ότι θα φάνε όλοι κουφέτα, η Αγγελική ξεκαθάρισε: «Έχω αποβάλει αυτό το concept από το μυαλό μου δεν είναι απαραίτητο. Έχω κάνει τα παιδιά μου κι είμαι μια χαρά ολοκληρωμένη. Οπότε δεν με ενδιαφέρει ο γάμος. Τώρα βέβαια αν μου κάνει πρόταση ο Γρηγόρης, δεν ξέρω αν θα αρνηθώ».

Πάντως, τώρα που είναι και οι δύο εκτός παιχνιδιού, δείχνουν να απολαμβάνουν απόλυτα τον έρωτά τους. Ο Γρηγόρης μάλιστα ανέβασε και τα πρώτα κοινά τους βίντεο. Μπορεί η Αγγελική να μην εμφανίζεται όμως ακούγεται η φωνή της την ώρα που οι δυο τους απολαμβάνουν πιτόγυρα με πολλές πατάτες και άλλα εδέσματα. Βλέπετε, στη Φάρμα πέρασαν δύσκολα από άποψη φαγητού.

Δείτε παρακάτω το βίντεο που ανέβασε ο Γρηγόρης από τις πρώτες στιγμές του εκτός Φάρμας μαζί με την Αγγελική Ηλιάδη:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved