Η Γη της Ελιάς: Η σύγκρουση που θα φέρει αναστάτωση και η αποκάλυψη για τη διπλή ζωή του Δημήτρη
Media

Η Γη της Ελιάς: Η σύγκρουση που θα φέρει αναστάτωση και η αποκάλυψη για τη διπλή ζωή του Δημήτρη

Η Γη της Ελιάς: Νέοι έρωτες, μοιραία πάθη αλλά και έντονες διαμάχες έρχονται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA. 

Όλα όσα θα δούμε απόψε:

Η Μυρτάλη αποφασίζει να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη με το αυτοκίνητο. Η Αρετή συνεχίζει να πιέζει τον Στάθη να τα βρουν, αλλά εκείνος εμμένει στη στάση του και ξεκινά να φλερτάρει την Εύα.

Η Αντιγόνη εκθέτει τον Δημήτρη για τα ψέματα που της έχει πει και το ζευγάρι οδηγείται για μια ακόμη φορά στον χωρισμό. Η Άννα ενημερώνει τον Αποστόλη για τα σχέδιά της με τα θερμοκήπια, αλλά εκείνος έχει σθεναρές αντιρρήσεις.

Ο Ιάκωβος συγκρούεται με την Αναστασία για ζητήματα ηθικής και, παρά τις προσπάθειές του, δεν την πείθει πως μια πιθανή σχέση του με την Αθηνά δεν θα προκαλούσε αντιδράσεις.

Ο Στάθης δεν διστάζει να προχωρήσει ερωτικά με την Εύα, προσπαθώντας έτσι να ξεπεράσει εντελώς την Ιουλία και να γυρίσει σελίδα στη ζωή του. Ο Ανέστης, μεθυσμένος, επιτίθεται στην Ευτυχία έξω από το σπίτι της. Η Μαρίνα, που περνά τυχαία από εκεί, χτυπά τον Ανέστη με μια πέτρα στο κεφάλι προκειμένου να γλιτώσει την Ευτυχία από τα χέρια του.

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved