Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα χτυπά τον Ανέστη με μια πέτρα στο κεφάλι για να γλιτώσει την Ευτυχία
Media

Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα χτυπά τον Ανέστη με μια πέτρα στο κεφάλι για να γλιτώσει την Ευτυχία

Τι θα δούμε σήμερα, 28 Φεβρουαρίου στη σειρά, Η Γη της Ελιάς;

Ο Στάθης δεν διστάζει να προχωρήσει ερωτικά με την Εύα, προσπαθώντας έτσι να ξεπεράσει εντελώς την Ιουλία και να γυρίσει σελίδα στη ζωή του. Ο Ανέστης, μεθυσμένος, επιτίθεται στην Ευτυχία έξω από το σπίτι της.

Η Μαρίνα, που περνά τυχαία από εκεί, χτυπά τον Ανέστη με μια πέτρα στο κεφάλι προκειμένου να γλιτώσει την Ευτυχία από τα χέρια του. Η Αντιγόνη καβγαδίζει με τον Ισίδωρο κι εκείνη μαζεύει τα πράγματά της και γυρίζει στο σπίτι της.

Μετά από αυτό, εντελώς απρόσμενα, ο Μάνος κάνει μια κίνηση καλής θέλησης προς την αδελφή του. Ο Στάθης βλέπει τυχαία στο δρόμο τη Βασιλική και διχάζεται ανάμεσα στην πατρική αγάπη και τον θυμό του.

Στο προηγούμενο επεισόδιο, είδαμε:

Η Μυρτάλη αποφασίζει να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη με το αυτοκίνητο. Η Αρετή συνεχίζει να πιέζει τον Στάθη να τα βρουν, αλλά εκείνος εμμένει στη στάση του και ξεκινά να φλερτάρει την Εύα. Η Αντιγόνη εκθέτει τον Δημήτρη για τα ψέματα που της έχει πει και το ζευγάρι οδηγείται για μια ακόμη φορά στον χωρισμό. Η Άννα ενημερώνει τον Αποστόλη για τα σχέδιά της με τα θερμοκήπια, αλλά εκείνος έχει σθεναρές αντιρρήσεις. Ο Ιάκωβος συγκρούεται με την Αναστασία για ζητήματα ηθικής και, παρά τις προσπάθειές του, δεν την πείθει πως μια πιθανή σχέση του με την Αθηνά δεν θα προκαλούσε αντιδράσεις.

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved