MasterChef: Το τρολάρισμα του Κοντιζά σε παίκτη: «Ήταν σαν να έτρωγα μαγειρίτσα και γεμιστά μαζί»
Media

MasterChef: Το τρολάρισμα του Κοντιζά σε παίκτη: «Ήταν σαν να έτρωγα μαγειρίτσα και γεμιστά μαζί»

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο (28-2) παρακολουθήσαμε δυο ιδιαίτερες δοκιμασίες, με θέμα την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα. 

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής, το οποίο και οι τηλεθεατές παρακολουθούν πλέον καθημερινά, μιας και θέλουν να πάρουν νέες ιδέες για τους επόμενους μαγειρικούς τους πειραματισμούς.

Στον φετινό κύκλο του MasterChef βλέπουμε ότι οι ανατροπές είναι πρωταγωνιστικές, καθώς σε κάθε καινούργιο επεισόδιο, οι τρεις κριτές ανακοινώνουν και κάτι καινούργιο στους διαγωνιζόμενους. Στο σημερινό επεισόδιο είδαμε ότι οι κριτές ανακοίνωσαν στα παιδιά ότι κάθε εβδομάδα θα υπάρχει και μια νέα θεματική όσον αφορά τα πιάτα τους, που θα αφορούν το Mystery Box, το τεστ δημιουργικότητας, αλλά και το MasterClass.

Το σημερινό Mystery Box και το τεστ δημιουργικότητας είχαν ως θέμα την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα και οι διαγωνιζόμενοι έβαλαν τα δυνατά τους, για να καταφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο Τζόναθαν είχε να δουλέψει με ντομάτα και συκώτι, κάτι που, όπως είχε πει και ο ίδιος, δεν είχε δουλέψει και πάλι ποτέ. Μόλις ήρθε η στιγμή να ακούσει την κριτική των τριών σεφ για το πιάτο του, ο Σωτήρης Κοντιζάς του είπε ότι πρόκειται για μια εξαιρετική προσπάθεια, που στην ουσία του θύμιζε δυο πιάτα μαζί.

Θέλοντας να δώσει έναν ακόμα πιο χιουμοριστικό τόνο, είπε στον Τζόναθαν ότι είναι σαν να τρώει γεμιστά μαζί με μαγειρίτσα και ότι αυτό του φαίνεται απίστευτο, μιας και είναι δυο τελείως διαφορετικές γεύσεις, που μπόρεσε να παντρέψει με αυτόν τον τρόπο.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved