Μόλις Χθες: Ο Σπύρος βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο - Όλα είναι εναντίον του
Media

Μόλις Χθες: Ο Σπύρος βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο - Όλα είναι εναντίον του

Μόλις Χθες: Στο σημερινό επεισόδιο (2/3), οι άντρες του Στέφανου και του Μιχάλη πιάνουν τον Νικήτα στην Κούβα και ετοιμάζονται να τον φέρουν στην Ελλάδα.

Ελπίζουν να ομολογήσει ότι συνεργάστηκε με τον Σπύρο, αλλά θα το κάνει; Η Λουίζα είναι βέβαιη πια για την ενοχή του Σπύρου σε ό,τι της έχει συμβεί και τον καταγγέλλει στην αστυνομία. Ο Ορέστης προσπαθεί να πείσει την αδερφή του να πουλήσουν το πατρικό τους αλλά εκείνη αρνείται πεισματικά. Η Κατερίνα δεν θέλει πια να μένει στο ξενοδοχείο με τον Σπύρο και ζητά από τη Λουίζα να γυρίσει στο σπίτι. Ο Σπύρος βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, καθώς όλα είναι εναντίον του.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Μόλις Χθες είδαμε...

Τα σκουλαρίκια, που βρίσκονταν στο κουτί με τα πράγματα του Ζήση και ο Θωμάς τα χαρίζει στην Ιωάννα, φωτίζουν την κλοπή που έγινε στο σπίτι των Κεχαγιά πριν δέκα χρόνια. Θα καταφέρουν να συνδέσουν την κλοπή με τον θάνατο του Αλέξανδρου; Ο Μιχάλης ψάχνει να βρει την άκρη με τη ναρκωτική ουσία που βρέθηκε στο αίμα της Λουίζας και μπαίνει σε επικίνδυνα μονοπάτια. Η Δάφνη ζητά από τον Αντώνη να επιστρέψει σπίτι τους ενώ η κουβέντα του τελευταίου με τον Ιάσονα καταλήγει πάλι σε καβγά. Ο Σπύρος προσπαθεί να εντοπίσει τον Νικήτα, αγνοώντας τις κινήσεις του Στέφανου. Ο Χρήστος δεν δείχνει καμία διάθεση να γεφυρώσει το χάσμα με την Κέλλυ.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved