MasterChef: Η σκληρή κριτική και η αποχώρηση με κλάματα!
Media

MasterChef: Η σκληρή κριτική και η αποχώρηση με κλάματα!

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο (1-3) παρακολουθήσαμε την πρώτη δοκιμασία αποχώρησης της εβδομάδας, με ένα άκρως απαιτητικό πιάτο. 

Είναι το λατρεμένο ριάλιτι μαγειρικής, το οποίο και οι τηλεθεατές έχουν αγαπήσει πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια, μιας και παίρνουν ιδέες για τους επόμενους μαγειρικούς οτυς πειραματισμούς.

Η σημερινή δοκιμασία αποχώρησης ήταν αρκετά απαιτητική και ζητούσε από τους τρεις υποψήφιους να δώσουν το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων τους, για να καταφέρουν να αποσπάσουν την υψηλότερη βαθμολογία, ώστε να παραμείνουν στον διαγωνισμό. Ο Γρηγόρης, ο Χριστόφορος και η Αναστασία έβαλαν τα δυνατά τους, για να κάνουν μια πιστή αντιγραφή πιάτου του διάσημου σεφ, Σωτήρη Ευαγγέλου.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Μετά το πέρας της παρασκευής των πιάτων, σειρά είχε η κριτική τους από τους τρεις σεφ, αλλά και από τον executive chef Σωτήρη Ευαγγέλου. Ο ίδιος υπήρξε αυστηρός, όσον αφορά τις διαφορετικές παρασκευές, που υπήρχαν μέσα στο πιάτο, μιας και ήταν κάτι αρκετά δύσκολο.

Μετά από τα σχόλια και την βαθμολογία, κρίθηκε ότι η Αναστασία ήταν εκείνη που θα αποχωρούσε από τον διαγωνισμό. Η συγκίνησή της ήταν μεγάλη, μιας και η ίδια είπε ότι δεν θα την ξανακρίνουν οι σεφ και δεν θα μαγειρέψει ξανά στην κουζίνα του διαγωνισμού. Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι ήταν μια μοναδική εμπειρία και ότι δεν πρόλαβε ήδη να το χορτάσει. Αυτό που θα της λείψει περισσότερο είναι το σπίτι, αλλά και οι σεφ, οι οποίοι ήταν πάντα εκεί, για να προσέχουν τις λεπτομέρειες, τα λάθη, αλλά και τις προσπάθειες όλων των παιδιών.

Η Αναστασία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, μιας και όλο αυτό που έζησε ήταν για εκείνη κάτι πολύ μεγάλο. Ο Σωτήρης Ευαγγέλου της είπε ότι έκανε μια πολύ καλή προσπάθεια και ότι το αποτέλεσμα, που έκρινε και την αποχώρησή της, φάνηκε στην λεπτομέρεια.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved