MasterChef: Ο Βασίλης κέρδισε το τέστ δημιουργικότητας- Οι υποψήφιοι για αποχώρηση και η απογοήτευση
Media

MasterChef: Ο Βασίλης κέρδισε το τέστ δημιουργικότητας- Οι υποψήφιοι για αποχώρηση και η απογοήτευση

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε ένα ιδιαίτερο τεστ δημιουργικότητας, από το οποίο προέκυψαν και οι υποψήφιοι για αποχώρηση. 

Το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής έχει επιστρέψει για τα καλά στην καθημερινότητά μας και οι τηλεθεατές το παρακολουθούν πλέον συνεχώς και χωρίς να χάνουν επεισόδιο.

Στο σημερινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε ένα πολύπλοκο τεστ δημιουργικότητας, το οποίο και είχε σαν θεματική τα γεμιστά. Πολύ πιο συγκεκριμένα, ο Νικήτας ήταν εκείνος που μοίρασε στους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους τα υλικά για την παρασκευή των πιάτων τους, αλλά και την ώρα που θα είχαν διαθέσιμη για την συγκεκριμένη δοκιμασία. Οι υπόλοιποι παίκτες σχεδόν τρόμαξαν όταν είδαν τα βασικά υλικά της δοκιμασίας, αλλά έβαλαν τα δυνατά τους, για να καταφέρουν να βγάλουν κάτι πολύ όμορφο.

Οι καλύτερες προσπάθειες κρίθηκαν ανάμεσα στον Τζόναθαν, στον Βασίλη και την Βασιλική που, σύμφωνα με την άποψη των κριτών, είχαν τις καλύτερες προσπάθειες, οι οποίες ήταν και ολοκληρωμένες, αλλά και δημιουργικές. Αυτός που κατάφερε να κερδίσει την κάρτα ασυλίας ήταν ο Βασίλης, ο οποίος θα είχε και κάποια προνόμια στην επόμενη μαγειρική δοκιμασία. Ο Δημήτρης, από την πρώτη κιόλας στιγμή, είδαμε ότι έβγαλε μια σχετική κακία, μιας και οι δυο τους δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις μέσα στο σπίτι.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Οι χειρότερες προσπάθειες κρίθηκαν ανάμεσα στην Αναστασία, την Καλλιόπη, τον Μάριο, τον Χριστόφορο, τον Γιώργο, την Καλλιόπη, την Ελισσάβετ και τον Γρηγόρη. Η αλήθεια είναι πως οι κριτές τους είπαν ότι δεν τα κατάφεραν και πολύ καλά, παρά το γεγονός ότι οι ιδέες τους, σε πρώτο χρόνο, ήταν ιδιαίτερα δημιουργικές. Εκείνη την στιγμή, οι τρεις κριτές έκαναν τις παρατηρήσεις τους σε όλους τους παίκτες, τονίζοντάς τους τις αδυναμίες τους και έτσι προέκυψαν και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση, οι οποίοι, για αυτήν την εβδομάδα ήταν τρεις: Ο Γρηγόρης, ο Χριστόφορος και η Αναστασία.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved