Media

MasterChef: Το πρόσωπο έκπληξη, το απαιτητικό πιάτο και η πρώτη δοκιμασία αποχώρησης!

Gossip-tv Team

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο (1-3) παρακολουθήσαμε μια ακόμα δοκιμασία αποχώρησης, η οποία είχε να κάνει με την πιστή αντιγραφή πιάτου. 

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής, το οποίο και οι τηλεθεατές έχουν αγαπήσει μοναδικά τα τελευταία χρόνια, μιας και το παρακολουθούν ανελλιπώς και χωρίς να χάνουν επεισόδιο.

Σήμερα, από την αρχή κιόλας του επεισοδίου, είδαμε τον Γρηγόρη, την Αναστασία και τον Χριστόφορο να "ακονίζουν τα μαχαίρια τους" και να είναι έτοιμοι να δώσουν το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων τους, για να μπορέσουν να κερδίσουν την παραμονή τους στο σπίτι. Σύμφωνα με την ανακοίνωση των τριών κριτών. πρόκειται για την πρώτη δοκιμασία αποχώρησης για αυτήν την εβδομάδα, από την οποία θα κριθεί το ποιοι θα είναι οι τελικοί 19 του διαγωνισμού.

Ο Βασίλης, ο οποίος ήταν και ο μεγάλος νικητής του τεστ δημιουργικότητας και εκείνος που κέρδισε και την κάρτα ασυλίας, δήλωσε από την αρχή πως δεν θα κάνει χρήση της κάρτας ασυλίας, με την Βασιλική να σημειώνει ότι, κατά την γνώμη της, δεν πρόκειται να την χρησιμοποιήσει σύντομα. Σε εκείνο το σημείο, μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους τρεις υποψήφιους, μιας και είχε έρθει η ώρα να καλωσορίσουν τον καλεσμένο τους.

Ο Σωτήρης Ευαγγέλου ήταν ο σημερινός καλεσμένος, τον οποίο και όλοι οι παίκτες υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα. Ο ίδιος είναι executive chef και είπε από την αρχή ότι θα μαγειρέψουν ένα κατεξοχήν ελληνικό πιάτο. Αυτό έρχεται σε απόλυτη αντιστοιχία με το θέμα της εβδομάδας, το οποίο και είχε να κάνει με την ελληνική γαστρονομία και την παράδοση. Ο διάσημος σεφ παρουσίασε μια κυκλαδίτικη συνταγή, η οποία ουσιαστικά ήταν κόκορας γεμιστός με συκωτάκια, ο οποίος συνοδευόταν από παραδοσιακά ζυμαρικά και πουρέ από κρεμμυδάκια, τα οποία ήταν μαγειρεμένα με την λογική του στιφάδου.

Μόλις είδαν οι υποψήφιοι το πιάτο έμειναν άφωνοι και προσπάθησαν να παρατηρήσουν όλες τις παρασκευές, με σκοπό να μπορέσουν να κάνουν πιστή αντιγραφή, τόσο στην εμφάνιση, όσο και στην γεύση. Μάλιστα, ο Γρηγόρης, που έχει συνηθίσει τους κριτές, αλλά και το τηλεοπτικό κοινό, να εκφράζεται χιουμοριστικά, είπε ότι: "Μόλις είδα το πιάτο, με έπιασε ξεκάθαρα τσότσο".

Ο διαθέσιμος χρόνος, που θα είχαν για την παρασκευή του πιάτου ήταν μια ώρα και σαράντα λεπτά.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved