Άγριες μέλισσες: Ο Ανδριόπουλος κάνει αποκάλυψη: «Ο Αλέξης θα ερωτευτεί την Πηνελόπη»
Media

Άγριες μέλισσες: Ο Ανδριόπουλος κάνει αποκάλυψη: «Ο Αλέξης θα ερωτευτεί την Πηνελόπη»

Άγριες μέλισσες: Ο δικηγόρος Αλέξης Ρωστανδής, που έχει βάλει στόχο να βρει τους πραγματικούς δολοφόνους του Αλέξη Γραμματικού, έρχεται να δώσει νέο νόημα στη ζωή της Πηνελόπης.

Ο Άγγελος Ανδριόπουλος που τον υποδύεται ανέφερε πώς πήρε τον ρόλο και αν θα μπορέσει να αντικαταστήσει τον Αλέξη Γραμματικό στα μάτια της νεαρής Σεβαστού.

Πώς πήρατε το ρόλο του Αλέξη στις «Άγριες μέλισσες»;

Φυσικά πέρασα από ακρόαση. To κείμενο με βοήθησε παρά πολύ στο να μου δείξει ποιος είναι ο Αλέξης και η Μιράντα Ρωστανδή, η casting director της σειράς, με περίμενε με χαμόγελο. Κι αφού πήρα το ρόλο, έγινα μια αγκαλιά με όλο το καστ. Για μένα, ο Αλέξης είναι ένας άνθρωπος μορφωμένος, είναι δικηγόρος και στόχος του είναι να βρει και να στείλει στη φυλακή αυτούς που δολοφόνησαν το φίλο του, τον εισαγγελέα Αλέξη Γραμματικό, ένα δίκαιο και καθαρό άνθρωπο. Ο ήρωας μου έχει αποφασιστικότητα και πιστεύει ότι στην άκρη του νήματος βρίσκεται η αλήθεια. Έχει ενεργοποιήσει μέσα του ένα μηχανισμό ψυχραιμίας, είναι λογικός και πιστεύει ότι θα καταφέρει να βρει τους ενόχους. Διακρίνει στην Πηνελόπη κάτι που του αρέσει -άλλωστε, είναι μια ελκυστική γυναίκα-, αλλά έχει διαχωρίσει την υπόθεση του Γραμματικού από τα ερωτικά του. Βέβαια, όλο αυτό είναι κομματάκι δύσκολο βλέποντας το πάθος της Πηνελόπης να βρει τους δολοφόνους του συζύγου της και να αποδώσει εκ των υστέρων δικαιοσύνη και ένα φόρο τιμής σε αυτό τον άντρα που την έκανε ανεξάρτητη. Θεωρώ ότι ο ήρωας μου τη θαυμάζει και από το θαυμασμό θα ξεκινήσει και ο έρωτας!

Δηλαδή, δεν είναι έρωτας με την πρώτη ματιά;

Ο σκοπός του Αλέξη όταν συναντά την Πηνελόπη, παρόλο που βλέπει μπροστά του μια όμορφη γυναίκα, δεν είναι να την κάνει τη νέα του αγαπημένη. Υπάρχει ένα φλερτ, αλλά αν προκύψει κάτι μεταξύ τους, αυτό θα έρθει από τη συχνή επαγγελματική τους επαφή σαν κάτι πολύ φυσικό. Μην ξεχνάμε ότι και αυτός ο Αλέξης έχει να αντιμετωπίσει ένα δαίμονα στην καρδιά της Πηνελόπης, που δεν είναι άλλος από τον Μελέτη. Αυτό το πρόσωπο, αυτή η πρώτη της αγάπη έχει. όντως ξεριζωθεί από μεσάτης ή παραμένει ένα πάθος που δεν λέει να σβήσει; Γι' αυτό και ο Αλέξης κρατά μια γραμμή απέναντι της, αφού όσο γοητευτική κι αν είναι η Πηνελόπη, έχει μια πολύ σκοτεινή φιγούρα δίπλα της. Με τον Μελέτη δέθηκαν ερωτικά, ωρίμασαν μαζί, πέρασαν πολύ έντονα και δύσκολα. Η πρώτη αντρική φιγούρα για την Πηνελόπη ήταν ο πατέρας της, ο αποφασιστικός και αυστηρός Δούκας, και η δεύτερη ο σκληρός Μελέτης. Ο Μελέτης της έμαθε τον έρωτα, μεγάλωσε μαζί του.


Και ο Αλέξης Γραμματικός τι ήταν για εκείνη;

Ο Γραμματικός ήταν ένας άλλος κόσμος για την Πηνελόπη. Ήταν η μόρφωσή η καλλιέργεια, η δικαιοσύνη, η ανεξαρτησία. Αν δεν τον είχαν δολοφονήσει, η Πηνελόπη και ο Αλέξης θα ήταν μαζί, θα τα είχαν ξαναβρεί και θα έκαναν μια όμορφη οικογένεια. Ο δικός μου ήρωας, ο Αλέξης, έχει κάτι από τον Γραμματικό. Σπούδασαν μαζί, αν και στο παρελθόν είχαν έρθει σε κόντρα. Η Πηνελόπη βρίσκει στον νέο Αλέξη μια παρηγοριά για όλα αυτά που δεν της έδωσαν τόσα χρόνια, ως σωστά αντρικά πρότυπα, ο πατέρας της και ο Μελέτης. Ο Κλεομένης ήταν για αυτή μια ερωτική αποτυχία και μια εξαπάτηση, ενώ ο Γραμματικός η αγάπη και η ηρεμία, τις οποίες, δυστυχώς, άφησε να εκτιμήσει.

Ο Ρωστανδής θα μπορέσει να αντικαταστήσει τον Αλέξη Γραμματικό;

Ο Ρωστανδής είναι ο νόμος. Όπως και ο Γραμματικός ήταν ο νόμος. Αγαπούν και οι δύο τη λογοτεχνία και την ποίηση. Δεν τους αρέσει η κοινωνία όταν επικρατεί η βία, αλλά επιζητούν την αγάπη και την ελπίδα για το καλό. Ναι, έχουν πολλά κοινά οι δυο τους. Ο Αλέξης θα ερωτευθεί την Πηνελόπη, αλλά το θέμα είναι αν μεταξύ τους θα προκύψει μια σχέση ζωής.

Πηγή:7ΜέρεςTV

Διαβάστε επίσης:

Άγριες μέλισσες: Ο Δούκας συμμαχεί με τους γιους του για να σώσουν το Διαφάνι

Άγριες μέλισσες: Ο Παναγιώτης κάνει ερωτική εξομολόγηση στη Βιολέτα

Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας βρίσκεται απ’ τη μια στιγμή στην άλλη με την πλάτη στον τοίχο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved