Άγριες μέλισσες: Γιώργος Γεροντιδάκης: «Ο Μελέτης δε θα αφήσει τον Ακύλα να κάνει κι άλλο κακό»
Media

Άγριες μέλισσες: Γιώργος Γεροντιδάκης: «Ο Μελέτης δε θα αφήσει τον Ακύλα να κάνει κι άλλο κακό»

Άγριες μέλισσες: Μέχρι που μπορεί να φτάσει ο Μελέτης, προκειμένου να προστατεύσει την οικογένεια του;

Θα χωρίσει τελικά με την Κορίνα; Θα καταλάβει τις αληθές προθέσεις της Πηνελόπης; Ο Γιώργος Γεροντιδάκης μίλησε για τις εξελίξεις που έρχονται.

- Από συμμάχους θα δούμε, τελικά, εχθρούς τον Μελέτη με τον Ακύλα;

«Ο Μελέτης έχει αποδείξει ότι για την οικογένεια του, που είναι οι Σεβαστοί, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει ποτέ πίσω για κανέναν σύμμαχο. Τη συγκεκριμένη στιγμή έχει καταλάβει ότι έχει κάνει τεράστιο λάθος που έχει βάλει στη ζωή του Διαφανίου έναν άνθρωπο όπως ο Ακύλας Μεγαρίτης. Νομίζω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τον αφήσει να κάνει κακό στο χωριό του και στην οικογένεια του Δούκα».

Με την Κορίνα η σχέση του είναι σε οριακό σημείο. Να περιμένουμε χωρισμό;

Με την Κορίνα θέλει όντως να κάνει μια καινούργια αρχή, αλλά νομίζω ότι η κακή σχέση που έχει δημιουργηθεί με τον Ακύλα, επηρεάζει με έναν τρόπο και τη σχέση του με τη γυναίκα του. Εκείνη είναι ένα κορίτσι νέο, φρέσκο, το οποίο έχει ανάγκη για ζωή και, δυστυχώς ο Μελέτης έχει αποδείξει ότι έχει τη ζωή στο μυαλό του με εντελώς διαφορετικό τρόπο. Αν θέλετε, πληρώνει λίγο αυτό το σκοτάδι, στο οποίο πέφτει μόνιμα ο συγκεκριμένος ήρωας. Αλλά σέβεται την Κορίνα και φαντάζομαι πως ό,τι και να προκύψει θα προσπαθήσει να κρατήσει το γάμο του».

Εκείνη έχει γοητευτεί από τον Μπάμπη. Άρα είναι και θέμα εγωισμού πια;

«Η Κορίνα έχει γοητευτεί, γιατί ο Μπάμπης έχει φρέσκια ενέργεια κι εκείνη είναι ένα κορίτσι που έχει ανάγκη να ζήσει. Προφανώς, οι εντάσεις με τον Μελέτη δεν βοηθούν ώστε να κρατηθούν οι ισορροπίες μέσα στο γάμο. Νομίζω, όμως, ότι και η Κορίνα και ο Μελέτης είναι άνθρωποι που κάποια στιγμή μιλούν πολύ ανοιχτά για το τι συμβαίνει στη σχέση τους».

Παράλληλα, τον προσεγγίζει και η Πηνελόπη. Θα είναι καχύποπτος απέναντι της;

«Για την οικογένεια του δεν μπορεί να είναι ποτέ καχύποπτος. Με την Πηνελόπη έχει μια σχέση αγάπης, εξάρτησης μερικές φορές. Έχει ένα παρελθόν μαζί της, το οποίο δεν μπορεί να αποτινάξει. Είναι μια περίεργη σχέση και δεν νομίζω ότι μπορεί να σκεφτεί πως υπάρχει κάποιος σκοπός πίσω από αυτό. Είναι ένας έξυπνος άνθρωπος, που καταλαβαίνει τις προθέσεις των άλλων, οπότε και με την Πηνελόπη υπάρχει μια απόσταση. Σαφώς και αυτή η απόσταση μπορεί να καμφθεί, αλλά υπάρχει, οπότε εκεί είναι και το όμορφο της τωρινής σχέσης αυτών των δύο ανθρώπων».

Φαντάζομαι ότι αν καταλάβει τις προθέσεις της, θα απογοητευτεί.

«Δεν ξέρω αν θα απογοητευτεί. Νομίζω ότι αυτοί οι δύο με έναν τρόπο συνεννοούνται για το τι θέλουν. Υπάρχει ένας σεβασμός όσον αφορά το τι σχέση έχουν οι δυο τους».

Πώς θα αντιδράσει στη συμμαχία Ακύλα - Μυρσίνης;

«Όπως είπα και πριν, θα έκανε τα πάντα για την οικογένεια του. Μπορεί να απογοητευτεί πάρα πολύ, παρ' όλα αυτά, θα προσπαθήσει να βρει τη λύση. Σαφώς δεν είναι κάτι ευχάριστο για εκείνον».

Ο Άγγελος θα τον πείσει ότι θέλει να γίνει μέλος των Αβάντων;

«Νομίζω ότι η συγκεκριμένη ιστορία είναι ένα τεστ και για τον Θανάση και για τον Άγγελο. Δεν μπορεί εύκολα να πιστέψει ότι ένας χαρακτήρας όπως ο Άγγελος, με την ακεραιότητα που έχει αποδείξει ότι διαθέτει, μπορεί εύκολα να μπει στους Άβαντες. Προφανώς θα πρέπει να περάσει κάποιες δοκιμασίες».

Πώς αισθάνεστε που η σειρά φέτος ολοκληρώνεται;

«Δεν υπάρχουν συχνά στη δουλειά μας τέτοια όμορφα ταξίδια κι αυτό πρέπει να κρατήσουμε. Τη σειρά την έχουμε ζήσει, την έχουμε αγαπήσει, αλλά κυρίως έχουμε αγαπήσει τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από τις κάμερες. Προσωπικά, θα μου λείψουν πολύ όλοι οι συνεργάτες, θα μου λείψει η καθημερινότητα που έχουμε. Είναι ένα όμορφο ταξίδι από το οποίο θα μου μείνουν μόνο καλές αναμνήσεις».

Πηγή: Τηλεθεατής

Διαβάστε επίσης:

Άγριες μέλισσες: Ο Δούκας συμμαχεί με τους γιους του για να σώσουν το Διαφάνι

Άγριες μέλισσες: Ο Παναγιώτης κάνει ερωτική εξομολόγηση στη Βιολέτα

Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας βρίσκεται απ’ τη μια στιγμή στην άλλη με την πλάτη στον τοίχο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved