Survivor spoiler: H ομάδα που κερδίζει απόψε την ασυλία και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!
Media

Survivor spoiler: H ομάδα που κερδίζει απόψε την ασυλία και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Survivor spoiler: Ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε, 7 Μαρτίου,  τη δεύτερη ασυλία και ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο ριάλιτι;

Να σας θυμίσουμε ότι στο τελευταίο επεισόδιο, μετά την ήττα τους στον απαιτητικό πρώτο αγώνα ασυλίας, η ομάδα των Μαχητών ήταν εκείνη, η οποία έπρεπε να ψηφίσει έναν παίκτη, ο οποίος και θα ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση. Το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας το κέρδισε η Μέι, η οποία είπε από την αρχή ότι θα ψηφίσει με αγωνιστικό κυρίως κριτήριο, αλλά και με το κομμάτι της συμβίωσης, που η ίδια το θεωρεί και πάρα πολύ σημαντικό για τις σχέσεις μεταξύ των παικτών της ομάδας.

Στο συμβούλιο ο Γιώργος Λιανός έδωσε τα στατιστικά των τελευταίων δύο εβδομάδων στους παίκτες στο συμβούλιο της Δευτέρας και ο λόγος ήταν ασφαλώς για να δούμε αν θα ψηφίσουν οι παίκτες με αγωνιστικά κριτήρια.

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας ο οποίος δήλωσε: "Το περίμενα το αποτέλεσμα και ψηφίζουμε αγωνιστικά για να μεγαλώσει η δυναμική της ομάδας. Εγώ ευχαριστώ τις κοπέλες από την ομάδα μας, μιας και τα στατιστικά έδειξαν ότι είναι πολύ δυνατές και τρώμε, χάρη στις νίκες τους. Θα στηρίζω πάντα την ειλικρίνεια, τις καθαρές και αληθινές σχέσεις. Θα σταθώ στις ιδέες μου και τις απόψεις μου. Στηρίζω τις ιδέες και τις αξίες μου και θεωρώ ότι κανένα προσωπικό συμφέρον δεν μπορεί να επισκιάσει την δυναμική αυτής της ομάδας. Ο κόσμος βλέπει έναν άνθρωπο αληθινό. Ο κόσμος είναι αλάνθαστα δίκαιος"

Οι Διάσημοι πήραν τα πάνω τους και απόψε όπως δείχνουν τα πρώτα spoiler θα κερδίσουν ξανά στον απαιτητικό στίβο μάχης! Ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση σύμφωνα πάντα με τα spoiler;

Δείτε την gallery!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved