Media

Survivor: Έξαλλος ο Μαρτίκας με τον Ανδρέα: «Δεν περίμενα να με ακυρώσεις έτσι...»

Gossip-tv Team

Survivor: Στο σημερινό συμβούλιο του νησιού και λίγο πριν από την ψηφοφορία για τον πρώτο υποψήφιο από την ομάδα των Μαχητών, μια κουβέντα του Ανδρέα έκανε έξω φρενών τον Σπύρο Μαρτίκα

Λίγο μετά την λήξη του πρώτου αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, η ομάδα των Μαχητών κλήθηκε να ψηφίσει ένα άτομο, που θα ήταν υποψήφιο προς αποχώρηση.

Το σημερινό συμβούλιο του νησιού ξεκίνησε με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για τα στατιστικά των παικτών και από τις δυο ομάδες, με τους παίκτες να κάνουν χιούμορ μεταξύ τους, ανάλογα με τις νίκες ή τις ήττες τους. Λίγο μετά από αυτές τις ανακοινώσεις, ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στον Ανδρέα Ματθαιακάκη. Ο Ανδρέας του είπε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφίσει την Μέι και τον Σάββα Κάλφα, μιας και οι τρεις τους έχουν έρθει πολύ κοντά και κάνουν πολύ παρέα.

Εκείνη την στιγμή, Ο Σπύρος Μαρτίκας νευρίασε, λέγοντας ότι δεν περίμενε από εκείνον να μην τον συμπεριλάβει στην παρέα του, μιας και έχουν περάσει τόσα πολλά μαζί. Μάλιστα, του είπε ότι σε κάποια πολύ δύσκολη στιγμή του, εκείνος τον στήριξε, άσχετα αν τελικά από το παιχνίδι έφυγε η Πελαγία Καζολέα. Εκείνη την στιγμή, ο Ανδρέας του είπε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο και ότι τον εκτιμάει και πάρα πολύ, με τον Σπύρο Μαρτίκα να δείχνει φανερά ενοχλημένος.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved