Media

Survivor: «Ξεκίνησαν τα μαγειρέματα» για την ψηφοφορία οι Μαχητές, μετά την ατομική ασυλία της Μέι!

Gossip-tv Team

Survivor: Μετά από την νίκη της Μέι στην ατομική ασυλία, η Ασημίνα μαζί με την παρέα της ξεκίνησαν να σκέφτονται πως θα ψηφίσουν στο επερχόμενο συμβούλιο του νησιού. 

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης, το οποίο οι τηλεθεατές παρακολουθούν καθημερινά, μιας και οι εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο τρέχουν συνεχώς.

Μετά την λήξη του πρώτου αγώνα ασυλίας, είδαμε ότι οι Διάσημοι κέρδισαν, με τους ίδιους να πανηγυρίζουν έξαλλα για την νίκη τους, αποθεώνοντας τον Άρη Σοϊλέδη, για την φανταστική του απόδοση στον τελικό στόχο. Οι Μαχητές οδηγήθηκαν στο ατομικό αγώνισμα ασυλίας, το οποίο και κέρδισε η Μέι, κάτι που έφερε κάποιους από τους παίκτες των Μαχητών στη θέση να σκέφτονται για το ποιον θα ψηφίσουν.

Μάλιστα, η Ασημίνα, ο Κατσαούνης, η Σοφιάννα και μερικοί άλλοι είπαν ότι ήταν σαν την συγκεκριμένη ασυλία να την κέρδισε ο Σάββας. Μάλιστα, όταν ο Γιώργος Κατσαούνης είπε ότι σκέφτεται να ψηφίσουν τον Σάββα, οι υπόλοιποι του απάντησαν ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή και ότι εκείνος έφερε στον αγώνα συνολικά τρεις νίκες.

Η Μέι, με την σειρά της, είπε ότι σίγουρα θα λάβει υπ όψιν της και το κομμάτι της συμβίωσης, ενώ είπε στον Ανδρέα και τον Σάββα ότι ο Κατσαούνης την πλησίασε και της έλεγε ότι δεν έχει πέσει αγωνιστικά, με σκοπό να μην τον ψηφίσει προς αποχώρηση.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved