Media

Survivor: «Σφάχτηκαν» Τάκης και Μυριέλλα- Άγριος καβγάς στην παραλία των Κόκκινων!

Gossip-tv Team

Survivor: H ένταση, που ξεκίνησε στον αγώνα ασυλίας μεταξύ του Τάκη Καραγκούνια και της Μυριέλλας Κουρεντή έδειξε να συνεχίζεται και στην παραλία τους, με τους δυο τους να έχουν ξεφύγει από τα όρια. 

Στο σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, είδαμε ότι οι Διάσημοι, παρά το γεγονός ότι κέρδισαν το αγώνισμα ασυλίας, δεν σταμάτησαν να βρίσκονται σε ένταση μεταξύ τους, μιας και ο διχασμός μεταξύ τους δείχνει να είναι αναπόφευκτος.

Λίγο μετά την νίκη τους, η Μυριέλλα Κουρεντή αναφέρθηκε στο σκηνικό που συνέβη με τον Τάκη Καραγκούνια την ώρα του αγώνα, λέγοντας ότι εκείνη απλά ήθελε να επισημάνει κάτι και εκείνος ήταν που της έκανε επίθεση και δεν την άφηνε καν να πει την γνώμη της. Μάλιστα, μίλησε για την σχέση που έχει ο Τάκης με την Κάτια, καθώς πιστεύει ότι οι δυο τους έχουν γίνει κολλητοί και την στοχοποιούν διαρκώς, μιας και θέλουν ξεκάθαρα να την βγάλουν από το παιχνίδι.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Η Κάτια, από την πλευρά της, ρώτησε την Μυριέλλα για το αν έχει κάποιο θέμα μαζί της και ότι καλό είναι να το λύσουν, μιας και δεν υπάρχει λόγος να λέει ο ένας πράγματα πίσω από την πλάτη του άλλου. Η Μυριέλλα της απάντησε ότι δεν συμβαίνει τίποτα και ότι ουσιαστικά όλο αυτό που είπε το έκανε για την ομάδα και μόνο. Η Κάτια, από την πλευρά της είπε ότι η Μυριέλλα είναι μια πολύ μεγάλη εγωίστρια και ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί της, μιας και θέλει πάντα να έχει τον τελευταίο λόγο.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Εκείνη την στιγμή, ο Τάκης Καραγκούνιας ξεκίνησε να λέει στην Μυριέλλα ότι η συμπεριφορά της ήταν τραγική και την κατηγόρησε και για κάποια πράγματα, τα οποία είχαν πραγματοποιηθεί πριν από μερικές ημέρες. Η Μυριέλλα αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, καθώς του είπε ότι λέει ψέματα και ότι θέλει απλά να την στοχοποιήσει. Μάλιστα, δεν έλειψαν τα "γαλλικά", μιας και κανένας από τους δυο δεν ηρεμούσε, όσες προσπάθειες και αν έκαναν οι συμπαίκτες τους, για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved