Η γη της ελιάς: Η βόλτα της Ιουλίας και του Γιώργου έκαναν το twitter να ξεσαλώσει
Media

Η γη της ελιάς: Η βόλτα της Ιουλίας και του Γιώργου έκαναν το twitter να ξεσαλώσει

Η γη της ελιάς: Δείτε όλα όσα έγραψαν στο twitter.

Η Αθηνά ένιωθε εγκλωβισμένη από την παρουσία της μητέρας του Δημήτρη στη Μάνη, καθώς εξακολουθεί να την απειλεί πως θα αποκαλύψει σε όλους την αλήθεια. Στο μεταξύ, η Μυρτάλη επέστρεψε στη Μάνη και, μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, διηγείται στη Μαρίνα, την Ισμήνη και την Αντιγόνη πώς εξελίχθηκε η κατάσταση με τον Νικήτα στη Θεσσαλονίκη.

Και ο Νικήτας όμως ανυπομονούσε να πάει στη Μάνη για να ξαναβρεθούν μαζί. Ο Στάθης μίλησε στην Αρετή και τον Στέφανο για την επαφή του με τη Βασιλική και προσπάθησε να τους δείξει τη φωτογραφία του μωρού, όμως για μία ακόμη φορά ήρθε αντιμέτωπος με τη σκληρή στάση τους.

Η Χάιδω, από την άλλη μεριά, στάθηκε με όλη της την ψυχή δίπλα στον γιο και τη νύφη της, προσφέροντας τη βοήθειά της σε όλα τα επίπεδα. Ο Κωνσταντίνος έφτιαξε τα συμβόλαια για το σπίτι και το έγραψε στην Ισμήνη, προκαλώντας μεγαλύτερη ανησυχία στον Λυκούργο.

Ο Ιάκωβος έδωσε χρήματα στη μητέρα του Δημήτρη για να εξαγοράσει τη σιωπή της. Ο Λεωνίδας αποκάλυψε στον Στέφανο ότι η Μυρτάλη έχει ερωτικό δεσμό με τον Νικήτα. Ο Στέφανος γίνεται έξαλλος, καθώς πιστεύει πως η Μυρτάλη διατηρούσε παράλληλη σχέση όσο ήταν μαζί του.

Ωστόσο η σκηνή με την βόλτα της Ιουλίας και του Γιώργη δεν πέρασε απαρατήρητη από τους χρήστες του twitter.

Δείτε την παρακάτω gallery με τα σχόλια.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved