MasterChef: Η Ελπίδα έκανε την ανατροπή και έδωσε την ασυλία στην Πόπη- Η στοχευμένη στρατηγική της!
Media

MasterChef: Η Ελπίδα έκανε την ανατροπή και έδωσε την ασυλία στην Πόπη- Η στοχευμένη στρατηγική της!

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο (8-3) παρακολουθήσαμε την δοκιμασία αποχώρησης, με τους παίκτες να είναι έτοιμοι να μονομαχήσουν για την παραμονή τους στον διαγωνισμό. 

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής, το οποίο και οι τηλεθεατές έχουν αγαπήσει πάρα πολύ ανά τα χρόνια, μιας και το παρακολουθούν όλο και περισσότερο και χωρίς να χάνουν επεισόδιο.

Από την αρχή του φετινού κύκλου του MasterChef, οι τρεις κριτές είχαν πει πως οι εκπλήξεις θα είναι εκείνες που θα πρωταγωνιστήσουν, κάτι που, μέχρι στιγμής, το έχουμε δει πολλές φορές να συμβαίνει.

Το σημερινό επεισόδιο ξεκίνησε από την δοκιμασία αποχώρησης, η οποία προέκυψε μετά από τα χειρότερα πιάτα του προηγούμενου τεστ δημιουργικότητας. Πολύ πιο συγκεκριμένα, αυτά ήταν του Γιώργου, της Βασιλικής και της Καλλιόπης.

Οι τρεις τους δήλωσαν από την αρχή απόλυτα έτοιμοι, για να μονομαχήσουν και να κερδίσουν την παραμονή τους στον διαγωνισμό. Οι κριτές ρώτησαν, εκείνη την στιγμή την Ελπίδα, η οποία είχε πάρει από τον Βασίλη την κάρτα ασυλίας, για το αν θα την χρησιμοποιήσει. Εκείνη απάντησε αμέσως ότι θα το κάνει για την Καλλιόπη και επειδή το θέλει, αλλά και επειδή κινείται στρατηγικά.

Η στρατηγική της ήταν κατά του Δημήτρη, μιας και το αμέσως χειρότερο πιάτο μετά της Καλλιόπης, ήταν το δικό του.

Η Ελπίδα είπε ότι θέλει να βάλει τον Δημήτρη σε κίνδυνο, μιας και θέλει οι η ομάδα της να αλλάξει επιτέλους αρχηγό, γιατί αυτό είναι που ζητούν όλοι. Μάλιστα, η ίδια είπε χαρακτηριστικά: "Θέλω να ρίξω τον αρχηγό των μπλε..."

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved