MasterChef: Αποχώρησε ο Γιώργος- Τα δάκρυα συγκίνησης και η ευγνωμοσύνη!
Media

MasterChef: Αποχώρησε ο Γιώργος- Τα δάκρυα συγκίνησης και η ευγνωμοσύνη!

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο (8-3) παρακολουθήσαμε μια μαγειρική μονομαχία, με τους τρεις παίκτες να βάζουν τα δυνατά τους, για να παραμείνουν στον διαγωνισμό. 

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής, το οποίο εδώ και πολλά χρόνια έχει κλέψει τις καρδιές των τηλεθεατών, οι οποίοι το παρακολουθούν συστηματικά και χωρίς να χάνουν επεισόδιο.

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, η μαγειρική μονομαχία έκρυβε πολλές ανατροπές, με τον Δημήτρη να μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Μετά την χρήση της κάρτας ασυλίας από την Ελπίδα, για να τον οδηγήσει στη δοκιμασία τον έκανε έξαλλο και τον πείσμωσε πολύ. Η μονομαχία είχε να κάνει με ετην πιστή αντιγραφή ενός πιάτου, το οποίο είχε σαν βασικό υλικό τα γλυκάδια.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Μετά την δοκιμασία, οι κριτές είπαν ότι η καλύτερη προσπάθεια ήταν του Δημήτρη, ο οποίος και γύρισε στο σπίτι, έχοντας στο νου του την δική του στρατηγική. Στο τέλος έμεινε η Βασιλική και ο Γιώργος, οι προσπάθειες των οποίων κρίθηκαν στην λεπτομέρειες. Τελικά, εκείνος που αποχώρησε ήταν ο Γιώργος, ο οποίος φέυγοντας θέλησε να τους ευχαριστήσει όλους. Η Βασιλική, με το που άκουσε ότι ο Γιώργος αποχωρεί, τον αποχαιρέτησε με δάκρυα στα μάτια, μιας και οι δυο τους ήταν πολύ κοντά.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: "Είμαι πολύ χαρούμενος που το έζησα όλο αυτό και που γνώρισα και εσάς και άλλους 24 κορυφαίους σεφ. Νιώθω περήφανος που έφτασα μέχρι εδώ και που έμαθα τόσα πράγματα. Μπορεί στο τεστ δημιουργικότητας να μην το βρήκα και τόσο, αλλά έμαθα ένα σωρό άλλα πράγματα, που με βοήθησαν. Νιώθω πολύ μεγάλη ευγνωμοσύνη και σας ευχαριστώ όλους."

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved