Media

MasterChef: «Έξω φρενών» ο Δημήτρης- «Είμαι το "μαύρο πρόβατο" εδώ μέσα, δεν με αγγίζουν όμως»

Gossip-tv Team

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο (8-3) παρακολουθήσαμε την μονομαχία ασυλίας, με την Ελπίδα να κάνει την έκπληξη και να δίνει στην Πόπη την κάρτα ασυλίας. 

Το λατρεμένο ριάλιτι μαγειρικής έχει επιστρέψει για τα καλά στην καθημερινότητά μας, με τους τηλεθεατές να το παρακολουθούν ανελλιπώς και χωρίς να χάνουν επεισόδιο.

Οι ανατροπές στον φετινό κύκλο του MasterChef φαίνονται να πρωταγωνιστούν, με τους παίκτες του παιχνιδιού να συμβάλλουν άμεσα σε αυτό. Στο σημερινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε ότι η Ελπίδα προστάτευσε την Πόπη από την μαγειρική μονομαχία αποχώρησης, όχι μόνο επειδή οι δυο τους κάνουν παρέα, αλλά ήθελε να φέρει και τον Δημήτρη σε επικίνδυνη θέση, μιας και ο ίδιος έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην μπλε ομάδα, σαν αρχηγός.

Μόλις ο Δημήτρης αντιλήφθηκε ότι θα έπρεπε εκείνος να πάρει την θέση της Πόπης και να μονομαχήσει με τον Γιώργο και την Βασιλική, ξεκίνησε να ξεσπά. Πολύ πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος είπε:

"Και να μαγειρέψω ακόμα, δεν πρόκειται να φύγω εγώ σήμερα. Μακάρι να υπάρξει άλλος παίκτης στο MasterChef, που να βάλλεται τόσο πολύ από όλους. Δεν με αγγίζουν καν αυτά που λένε. Οι εντάσεις δεν καταλαβαίνω ποιες είναι. Είμαι μόνος μου εναντίον όλων, οπότε πάμε να παίξουμε. Λέω και με τον πιο επίσημο τρόπο ότι είμαι το μαύρο πρόβατο του MasterChef"

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved