Σασμός: Το παρασκήνιο της αντικατάστασης της Ντίνας Μιχαηλίδου από τη Γιάννα Ζιάννη! Τι συνέβη;
Media

Σασμός: Το παρασκήνιο της αντικατάστασης της Ντίνας Μιχαηλίδου από τη Γιάννα Ζιάννη! Τι συνέβη;

Σασμός: Άλλη περιμέναμε να δούμε και άλλη τελικά θα υποδυθεί τη Δέσποινα, τη γυναίκα που θα σταθεί όσο καμία άλλη στη Μαρίνα όταν θα ξεκινήσει τη νέα της ζωή στα Γιάννενα. 

Τον ρόλο της Δέσποινας αρχικά είχε επιλεχθεί να πάρει η Ντίνα Μιχαηλίδου που έχουμε δει σε πάρα πολλούς ρόλους τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο. Η ηθοποιός είχε συμφωνήσει με κάθε λεπτομέρεια με αυτή τη συνεργασία, όμως μία ξαφνική ασθένεια, την κράτησε, σύμφωνα με πληροφορίες μακριά από τα πλατό των γυρισμάτων.

Το ordino όμως για τα γυρίσματα του Σασμού είναι πολλές φορές... αμείλικτο. Οι συντελεστές δεν μπορούσαν να περιμένουν για πολύ και έτσι οι άνθρωποι της παραγωγής αποφάσισαν την αντικατάστασή της άμεσα ώστε να προχωρήσουν τα γυρίσματα που -μην ξεχνάμε- γίνονται στα όμορφα Γιάννενα.

Και μόνο το γεγονός ότι πρόκειται για γυρίσματα σε ένα μέρος μακριά από την Αθήνα και τα καθιερωμένα ή συνηθισμένα σετ των γυρισμάτων, ανάγκασαν τους ανθρώπους της παραγωγής να πάρουν άμεσες αποφάσεις. Η ηθοποιός τελικά αντικαταστάθηκε από την άξια συνάδελφό της Γιάννα Ζιάννη η οποία έχει επίσης σπουδαίες δουλειές στο ενεργητικό της.

Πιο πρόσφατη επιτυχία της ο ρόλος της Παναγιώταινας στο Κάτω Παρτάλι που λατρέψαμε όλοι όσοι παρακολουθούσαμε τη συγκεκριμένη κωμική σειρά.

Να θυμίσουμε ότι ο νέος ρόλος που ενσωματώνεται στο σενάριο, αυτός της Δέσποινας, αφορά σε μία χήρα, μητέρα του νέου (Πέτρος κι αυτός) που κηδεύεται στα Γιάννενα, όταν φτάνουν οι δυο γυναίκες (Μαρίνα, Αργυρώ).

Η Δέσποινα αναπτύσσει φιλικές σχέσεις με τη Μαρίνα. Είναι, επιπλέον, η θεία του Σταύρου και του Βαγγέλη (αδερφή της μάνας τους που έχει πεθάνει πριν από χρόνια). Αυστηρή και στοργική στέκεται δίπλα τους σαν μάνα.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved