Σασμός: Τα τρία νέα πρόσωπα της σειράς φέρνουν καθοριστικές εξελίξεις - Τα κοινά στοιχεία
Media

Σασμός: Τα τρία νέα πρόσωπα της σειράς φέρνουν καθοριστικές εξελίξεις - Τα κοινά στοιχεία

Σασμός: Ντόμινο εξελίξεων στη σειρά του Alpha με τα τρία νέα πρόσωπα να φέρνουν καθοριστικές αλλαγές.

Βασικός άξονας πια τα Γιάννενα και όχι η Κρήτη αφού τόσο η Ντίνα Μιχαηλίδου όσο και ο Γιώργος Χριστοδούλου αλλά και ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης είναι οι νέοι ήρωες που θα τους δούμε στο μέρος οπού η Μαρίνα και η Αργυρώ ανοίγουν το νέοι κεφάλαιο στη ζωή τους.

Σταύρος Πανταζής (Γιώργος Χριστοδούλου)

Ο Σταύρος πρόκειται να γνωριστεί με την Αργυρώ τις πρώτες μέρες της μετακόμισης της στα Γιάννενα, αλλά τη βρίσκει στη χειρότερη φάση της, απογοητευμένη και προδομένη, έχει φύγει από την Κρήτη, έχει χάσει την πίστη της στους ανθρώπους και είναι έτοιμη να καταρρεύσει. Εκείνος θα την ερωτευθεί, θα την αγαπήσει βαθιά, θα τη βοηθήσει να βρει ξανά το νόημα της ζωής και με πολλή υπομονή, τρυφερότητα κι αγάπη θα προσπαθήσει να επουλώσει τα τραύματα της από τον θάνατο του αδελφού της και την προδοσία του Αστέρη.

Η καριέρα του

Μερικές από τις σημαντικότερες συνεργασίες του ήταν με τον Μιχαήλ Μαρμαρινό στην παράσταση “Acropolisreconstraction”, τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο στην παράσταση “7 χρόνια” με τον Στάθη Λιβαθινό στις παραστάσεις “Ερωτόκριτος” και “Ο Ηλίθιος” στο θέατρο “Ακροπόλ”, “Ο θάνατος του Δαντόν” για το Φεστιβάλ του Γκίσεν στη Γερμανία, καθώς επίσης και στην “Ιλιάδα” για το φεστιβάλ Αθηνών και άλλα διεθνή φεστιβάλ.
Η συνεργασία του με το φεστιβάλ Αθηνών συνεχίστηκε με τις παραστάσεις “Ηλέκτρα” σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ντέλλα, “Η σφαγή των Παρισών” και “Η τραγική ιστορία του Ριχάρδου Γ” με την ομάδα “H ορχήστρα των μικρών πραγμάτων” σε σκηνοθεσία Χρήστου Θεοδωρίδη. Έχει συνεργαστεί με το Εθνικό θέατρο στην παράσταση “Πόθοι κάτω από τις λεύκες”, σε σκηνοθεσία Αντώνη Αντύπα και τον Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου στην παράσταση “Το γλυκό πουλί της νιότης” σε σκηνοθεσία Άντζελας Μπρούσκου. Το 2015 συνσκηνοθέτησε με τον Γεράσιμο Μιχελή το έργο “Ο μικρός Χίτλερ” που παίχτηκε για δύο χρονιές στο θέατρο του Νέου Κόσμου.
Τελευταία του συνεργασία ήταν με τον Γιώργο Παπαγεωργίου στην παράσταση “Αρίστος” στο Θέατρο του Νέου κόσμου.

Βαγγέλης Πανταζής (Γιώργος Τριανταφυλλίδης)

Ο Βαγγέλης είναι ο αδελφός του Σταύρου. Τα δύο αδέλφια είναι βαθιά συνδεδεμένα έπειτα από ένα περιστατικό που συνέβη πριν από πολλά χρόνια. Ο Σταύρος δεν μπορεί να ξεχάσει ποτέ ότι ο αδελφός του θυσιάστηκε και του έσωσε τη ζωή, όταν ήταν μικρός, σε μια πυρκαγιά. Εκεί τραυματίστηκε ο Βαγγέλης, ο οποίος από τότε κουβαλάει μια αναπηρία. Τα δύο αδέλφια, αν και διαφέρουν πολύ, στέκονται ο ένας στον άλλον.

Η καριέρα του

Γεννήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου 1987 (ηλικία 34 χρονών) στη Νυρεμβέργη.
Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Δήμου Αγίας Βαρβάρας.
Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Η αρρώστια της νιότης (2019), Η λάμψη μιας ασήμαντης νύχτας (2018), Ένα φεγγάρι για τους καταραμένους (2018), Η φάρμα των ζώων (2021). Το 2017 ήταν υποψήφιος για το θεατρικό βραβείο Δημήτρης Χορν για την ερμηνεία του στο έργο του Φέρντιναντ Μπρούκνερ «Η αρρώστια της νιότης»

Δέσποινα (Γιάννα Ζιάννη)

Η Δέσποινα γνωρίζεται αμέσως με τη Μαρίνα και αναπτύσσει φιλικές σχέσεις μαζί της, ενώ κερδίζει γρήγορα την εμπιστοσύνη της Και οι δύο κουβαλούν μεγάλο πόνο μέσα τους μετά τον χαμό των παιδιών τους, και αυτό τις ενώνει. Η Δέσποινα είναι η θεία του Σταύρου και του Βαγγέλη, αδελφή της μητέρας τους, που έχει πεθάνει πριν από χρόνια. Αυστηρή και στοργική στέκεται δίπλα τους σαν μάνα.

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved