Kάτι Ξαναψήνεται: Βγήκε πέμπτος και ξέσπασε σε κλάματα- Το Twitter «σταύρωσε» την Άρτεμις!
Media

Kάτι Ξαναψήνεται: Βγήκε πέμπτος και ξέσπασε σε κλάματα- Το Twitter «σταύρωσε» την Άρτεμις!

Κάτι Ξαναψήνεται: Στο σημερινό επεισόδιο (11-3) παρακολουθήσαμε την προσπάθεια του Νικόλα, ο οποίος και έβαλε τα δυνατά του, με σκοπό να εντυπωσιάσει τους καλεσμένους του. 

Είναι η αγαπημένη εκπομπή μαγειρικής, την οποία οι τηλεθεατές παρακολουθούν σχεδόν καθημερινά και παίρνουν και νέες ιδέες για τους επόμενους μαγειρικούς τους πειραματισμούς.

Σήμερα, στο Κάτι Ξαναψήνεται, ο 19χρονος Νικόλας έβαλε τα δυνατά του και παρ' όλο το νεαρό της ηλικίας του, έδειχνε ότι είχε κάποιες γνώσεις σχετικά με την μαγειρική, μιας και προσπάθησε να κάνει ένα ιδιαίτερο μενού, με ελληνικές γεύσεις, που περίμενε να εντυπωσιάσουν και τους καλεσμένους του.

Αν και οι περισσότεροι έμειναν ικανοποιημένοι, στο τέλος του επεισοδίου είχε φτάσει η ώρα της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με την ίδια να ανακοινώνει αναλυτικά τους βαθμούς, που είχε δώσει ο κάθε παίκτης στον άλλον. Όταν λοιπόν ανακοίνωσε ότι στην πέμπτη θέση βρισκόταν ο Νίκος, λέγοντας παράλληλα τις βαθμολογίες που είχε πάρει, εκείνος ξέσπασε σε κλάματα.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σοκαρίστηκε, μιας και κάτι τέτοιο δεν της έχει ξανασυμβεί σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής και προσπάθησε να ηρεμήσει τον Νίκο, ο οποίος δεν πίστευε στα αυτία του, ακούγοντας ότι η Άρτεμις τον βαθμολόγησε με μόνο έναν βαθμό.

Οι χρήστες του Twitter έγιναν έξαλλοι με την στρατηγική της Άρτεμις, λέγοντας ότι είναι δεδομένο ότι θα κερδίσει εκείνη, μιας και όλους τους βαθμολόγησε με 1, για να κερδίσει εκείνη το έπαθλο. Τα σχόλια ήταν επικά, μιας και οι περισσότεροι στενοχωρήθηκαν, που είδαν σε αυτήν την κατάσταση τον Νίκο.

Δείτε τα σχετικά Tweets στην παρακάτω gallery:

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved