Kάτι Ξαναψήνεται: Ο παίκτης μαγείρευε χωρίς γάντια- Τρελό γέλιο στο Twitter: «Είναι αρνητής γαντιών»
Media

Kάτι Ξαναψήνεται: Ο παίκτης μαγείρευε χωρίς γάντια- Τρελό γέλιο στο Twitter: «Είναι αρνητής γαντιών»

Κάτι Ξαναψήνεται: Στο σημερινό επεισόδιο (8-3) παρακολουθήσαμε την προσπάθεια του Ανδρέα, ο οποίος και δημιούργησε ένα ιδιαίτερο μενού, για να εντυπωσιάσει τους καλεσμένους του. 

Είναι η αγαπημένη εκπομπή μαγειρικής, την οποία και οι τηλεθεατές έχουν αγαπήσει πολύ τα τελευταία χρόνια, μιας και το παρακολουθούν συνεχώς.

Ο Ανδρέας προσπάθησε πολύ, με το μενού που δημιούργησε να ευχαριστήσει πολύ τους καλεσμένους του, με σκοπό να αποσπάσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη βαθμολογία, για να έχει πιθανότητες να είναι και ο μεγάλος νικητής της εβδομάδας. Κατά την διαδικασία της παρασκευής των πιάτων του, ο ίδιος δεν φορούσε γάντια, ακόμα και όταν προχώρησε στην δημιουργία του πιάτου με το ρολό κοτόπουλο.

Αυτή του η κίνηση σχολιάστηκε πολύ από τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι δεν σταμάτησαν να τον τρολάρουν, χωρίς μάλιστα να διστάσουν να τον χαρακτηρίσουν "αρνητή γαντιών". Παράλληλα, τα επικρατέστερα σχόλια ήταν και για το ντύσιμο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, που οι περισσότεροι την χαρακτήρισαν κούκλα.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα σχετικά Tweets:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved