Survivor: Ο Τάκης ξανά στο μάτι του... κυκλώνα! Η κούνια που έφτιαξε και το... στόλισμα της Ναυσικάς
Media

Survivor: Ο Τάκης ξανά στο μάτι του... κυκλώνα! Η κούνια που έφτιαξε και το... στόλισμα της Ναυσικάς

Survivor: Ο Τάκης μάλλον είναι το... μαύρο πρόβατο για την ομάδα του, καθώς τους μισούς τους εκνευρίζει και τους άλλους μισούς τούς αφήνει αδιάφορους. 

Όπως... καταγγέλλουν οι περισσότεροι από τους συμπαίκτες του στην παραλία των Κόκκινων, τις περισσότερες φορές είναι πολύ νευρικός και έχει συχνές εντάσεις, ενώ η Ναυσικά σε μία κουβέντα που είχε με τον καλό της φίλο Άρη Σοϊλέδη, παρουσία του Στάθη, είπε ότι πλέον τον αντιμετωπίζει ως... καρικατούρα. Δείτε το βίντεο με όσα είπε η Ναυσικά παρακάτω:

O Τάκης πάντως θεωρεί ότι ο μόνος σύμμαχός του στην καλύβα είναι μόνο η Κάτια η οποία συνηθίζει να τον ακούει στα παράπονα και στις ανησυχίες που έχει.

Δείτε τι της είπε στο παρακάτω βίντεο:

Πάντως, παρά τα παράπονά του, ο Τάκης αποδείχτηκε πρωτομάστορας! Και αυτό γιατί είπε να κάνει μία έκπληξη στις κοπέλες της ομάδας του, δημιουργώντας μία κούνια την ώρα που οι περισσότεροι συμπαίκτες του κοιμόντουσαν.

Μάλιστα οι κοπέλες, όταν την είδαν ξετρελάθηκαν και άρχισαν να παίζουν κάνοντας κούνια, απολαμβάνοντας ανέμελες στιγμές. Δείτε στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved