Survivor: Οι... κωλοτούμπες του Κατσαούνη, ο θυμός της Ασημίνας και το κεφάλαιο... Μαρτίκας!
Media

Survivor: Οι... κωλοτούμπες του Κατσαούνη, ο θυμός της Ασημίνας και το κεφάλαιο... Μαρτίκας!

Survivor: Μετά το χθεσινό Συμβούλιο κατά το οποίο οι Μπλε κλήθηκαν να ψηφίσουν για να βγάλουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, άλλαξαν πολλές ισορροπίες μεταξύ των παικτών και στις δύο ομάδες. 

Η Ασημίνα και ο Κατσαούνης βρίσκονται πάλι σε... εμπόλεμη ζώνη μετά από μία παρεξήγηση που έγινε χθες μεταξύ τους και μάλιστα εκείνη σήμερα τον κατηγόρησε on camera για... κωλοτούμπες, καθώς όπως δείχνει, δεν έχει κανένα κοινό σημείο επαφής με τον Τσακατσούκα, παρ' όλο που μέχρι πρότινος έκαναν καλή παρέα. Δείτε τι είπε η Ασημίνα για εκείνον στο παρακάτω βίντεο:

Στο μεταξύ η Μαίη η οποία έχει παρακολουθήσει από πρώτο χέρι τα όσα έχουν συμβεί ανάμεσα σε Ασημίνα και Γιώργο σχολίασε πως αυτό που υπήρχε ανάμεσά τους μέχρι πρότινος δεν ήταν αληθινό.
Δείτε τι είπε, στο παρακάτω βίντεο:

Από την πλευρά της, η Βρισηίδα, στην αντίπαλη ομάδα έκανε και εκείνη το σχόλιό της για τη "σύρραξη" ανάμεσα σε Ασημίνα και Κατσαούνη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως χθες στο συμβούλιο έκαναν σαν παιδάκια. Δείτε τι είπε στο παρακάτω βίντεο:

Ο Στάθης από την πλευρά του, ο οποίος χθες δέχτηκε επίθεση από τον Σπύρο Μαρτίκα θεωρώντας πως προηγουμένως τον είχε προσβάλλει λέγοντάς του πως δεν φοράει παντελόνια, είπε για τον γνωστό φαρμακοποιό πως το περιστατικό ανάμεσά τους έγινε πριν 3 μέρες. "Αυτός είναι ο Μαρτίκας" είπε. Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι σχολίασε ο Στάθης για τον Μαρτίκα:

Ο Σπύρος από την πλευρά του, θιγμένος όπως είναι από τον Στάθη είπε απευθυνόμενος σε εκείνον: "Η ασέβειά σου δείχνει την απίστευτη ανανδρία σου. Ηρεμήστε διάσημοι, ηρεμήστε".

Πάντως, η Ασημίνα θεωρεί πλέον, μετά από πέντε υποψηφιότητες προς αποχώρηση του Σπύρου Μαρτίικα, πως θα καταφέρει με το κοινό που τον στηρίζει να βγάλει εκτός κάποιον Κόκκινο σε περίπτωση που απόψε χάσουν οι Διάσημοι. Δείτε πώς ανέλυσε τα δεδομένα από την πλευρά της η Ασημίνα στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved