Αποκλειστικό: Survivor-Στάθης Σχίζας: Αυτή είναι η κούκλα πρώην σύζυγός του και το παιδί τους
Showbiz

Αποκλειστικό: Survivor-Στάθης Σχίζας: Αυτή είναι η κούκλα πρώην σύζυγός του και το παιδί τους

Το gossip-tv σας δείχνει για πρώτη φορά την εντυπωσιακή πρώην σύζυγό του νέου παίκτη του survivor Στάθη Σχίζα, και το παιδάκι τους!

Η Άννα-Μαρία Κατσαρού πέρα από νέα μανούλα, είναι καθηγήτρια φυσικής αγωγής και κάνει το Instagram να παραμιλάει με το υπέροχο καλλίγραμμο κορμί της! Έχει αποκτήσει μαζί με τον πολυσυζητημένο παίκτη του φετινού survivor Στάθη Σχίζα ένα υπέροχο κοριτσάκι την 8χρονη Χρύσα, η οποία είναι και η μεγαλύτερη τους αγάπη!

Και ενώ πολλά έχουν γραφτεί για την φημολογούμενη σχέση του Στάθη με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, πρόσφατα δημοσιογράφος σε τηλεοπτική εκπομπή αναφέρθηκε στο πρόσωπο της Άννας-Μαρίας, λέγοντας πως η ίδια γνωρίζει για την σχέση τους και ότι είναι καλά με την επιλογή του αυτή. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του gossip-tv από το κοντινό της περιβάλλον η ίδια διαψεύδει την είδηση αυτή. Όπως μας λένε, η Άννα- Μαρία δεν γνωρίζει κάτι για την σχέση του Στάθη Σχίζα με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου καθώς το πρώην ζευγάρι αν και διατηρεί πολύ καλές σχέσεις, έχει συμφωνήσει να ανακοινώνουν τέτοιου είδους αποφάσεις μεταξύ τους, όταν πρόκειται για κάποια σοβαρή σχέση, και ο λόγος δεν είναι άλλος φυσικά από το παιδί τους, που το βάζουν πάνω από όλα!

Δείτε στην gallery που ακολουθεί την εντυπωσιακή Άννα-Μαρία Κατσαρού

Διαβάστε επίσης

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου- Στάθης Σχίζας: Η απάντησή της για το τι συμβαίνει μεταξύ τους!

Survivor: Το «καρφί» του Στάθη στον Μαρτίκα - «Άντρες μας κάνει ο λόγος και όχι τα παντελόνια»

Survivor: Αυτοί είναι οι δύο νέοι παίκτες! Η είσοδός τους στο παιχνίδι και τα πρώτα τους λόγια!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved